Ledikant eiken hout Commci

Ledikant eiken hout Commci inclusief hoofdbord

Matras Orthoform Female Dormiente 7 zone Natural Classic natuurlatex

Matras Orthoform Female Dormiente 7 zone Natural Classic natuurlatex

Schotelbodem van onbehandeld massief Alpenden hout Ergo Natura Z Dormiente

De schotelbodem Ergo Natura Z van Dormiente past zich bijzonder goed aan de lichaamsvormen aan in welke houding u ook ligt. Elke massief Alpenden houten schotel kan individueel zeer flexibel bewegen. De hardheid en flexibiliteit van de schotels is naar wens in te stellen. De flexibiliteit van deze schotelbodem draagt bij aan een bijzonder goede ondersteuning van de wervelkolom. Met de heerlijk geurende Alpenden houten schotels lijkt het alsof u in de Alpen overnacht.

De Ergo Natura Z schotelbodem van Dormiente is zeer geschikt voor een 2-persoons matras. Omdat de schotelbodem overal gelijk is, voelt u geen overgang in het midden. Ook voor mensen die een uitzonderlijk goede lichaamsondersteuning tijdens de slaap wensen of nodig hebben is een schotelbodem zeer geschikt. Bovendien is Alpenden hout of Zirbe wetenschappelijk onderzocht en heeft Alpenden hout bewezen rustgevende en herstellende werking op geest en lichaam. (Joanneum research Welz, AT 2003)

Vanaf € 949,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Schotelbodem van zeer flexibele onbehandeld massief Alpenden houten schotels
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 12,5 cm beukenhout massief onbehandeld
Schotels: 144 Alpendenhouten schotels (bij 90x200 cm), 13 mm dik
Veerelement: rubber, vaster of flexibeler instelbaar
Hoogte: ca. 12,5 cm
Extra: De schotels zijn uit onbehandeld en massief Alpenden hout gemaakt, welke een rustgevende en herstellende werking hebben op het vegetatieve zenuwstelsel van de mens. (Joanneum research Welz, AT 2003)

Kenmerken schotelbodem

- Schotels ondersteunen het lichaam.
- Schotels bewegen onafhankelijk van elkaar.
- Goede ventilatie en vochtregulatie.
- Geschikt voor puntelastische natuurlatex matrassen en pocketvering matrassen.

Een schotelbodem met extra gezondheidsvoordelen

De vrijbewegende, kleine Alpenden houten schotels passen zich zelfs aan gecompliceerde lichaamsbouw zeer goed aan. Deze schotelbodem draagt daardoor bij aan een bijzonder goede ondersteuning van de wervelkolom. Daarnaast is Alpenden hout of Zirbe wetenschappelijk onderzocht en heeft Alpenden hout bewezen rustgevende en herstellende werking op geest en lichaam. (Joanneum research Welz, AT 2003)

Voor wie geschikt?

De schotelbodem Ergo Natura Z is met name geschikt voor mensen die een bijzonder goede lichaamsondersteuning wensen of nodig hebben. Voor mensen die een rustgevende en herstellende werking van het Alpenden hout kennen en waarderen. Geschikt voor alle typen slapers en alle matras soorten, in het bijzonder de sterk puntelastische natuurlatex matrassen.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd ca 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!