Houten commode baby ecologische babykamer TEAM 7

Houten commode baby ecologische babykamer TEAM 7

1 Persoons slaapbank ZEDULO 2 bedbank Dormiente

1 Persoons slaapbank ZEDULO 2 bedbank Dormiente

Slaapbank ZEDULO 1 ecologisch biologisch Dormiente

De ecologische slaapbank ZEDULO 1 van Dormiente is niet alleen aan design en comfortabel zit- en slaapcomfort gedacht, maar deze unieke slaapbank is ook streng getest op schadelijke stoffen. En die zitten er dan ook helemaal niet in. Het praktische van de slaapbank ZEDULO 1 is dat de armleuning neergeklapt kan worden, waardoor er een volledig vlak slaapgedeelte ontstaat.

Wilt u links of rechts de armleuning? Wilt u de standaard meegeleverde beukenhouten blokpoot of geeft u de voorkeur aan een van de 4 andere houtsoorten. Daarnaast kunt u kiezen in de vorm conisch of cilinder? U bepaalt en personaliseert deze ecologische slaapbank zoals u het wenst.

De slaapbank ZEDULO 1 kan gestoffeerd worden in vele kleuren en designs. Hieronder vindt u in een dropdown menu enkele voorbeelden. In onze showroom te Heemstede kunt u de stoffen natuurlijk allemaal zien en voelen. Er is altijd vrij en gratis parkeren voor de deur.

Let op: Bepaal en kies de kant van de zijleuning in de positie alsof u vòòr de bank staat.

Extra informatie:
- Frame massief hout
- Zit / slaapgedeelte: 2,5 cm kokos, 10 cm natuurlatex omhuld met biologische scheerwol
- Afmeting zitgedeelte: 80x150 cm
- Afmeting liggedeelte: 80x200 cm
- Standaard wordt de slaapbank uitgevoerd met 4x beukenhouten blokpoot

Vanaf € 1.899,00
Nog %1 beschikbaar

Specifieke eigenschappen van slaapbank Zedulo 1:

Merk: Dormiente
Type: Slaapbank / zitbank Zedulo 1
Afmeting: 
Zitgedeelte 80x150 cm
Liggedeelte: 80x200 cm
Afmeting kussens: ca 66x45x20 cm

Kleuren: ruime keuze in kleuren en designs van de stofstalen Max cotton, Asia wash, Eton, Sloane en Glenville (beschikbaar in de winkel)
Materialen: frame: massief onbehandeld grenen hout, 2,5 cm gelatexeerd kokos, 10 cm natuurlatex, 500g/m2 biologische scheerwol. 
Poten: Prijs in inclusief beukenhouten blokpoten. Tegen meerprijs keuze uit 4 verschillende poten en 4 houtsoorten.
Onderhoud: Gebruik een goede matrasbeschermer, zoals een molton of onderdeken, zodat uw slaapbank zo goed mogelijk droog blijft. Zo gaat uw slaapbank langer mee. Berg uw beddengoed op in de lade of ventilerende Bedaffair tassen. 

Duurzaam en ecologisch 

Een zitbank / slaapbank met meer waarde:
- Vernieuwbaar materiaal (massief hout, katoen, kokos & natuurlatex).
- Alle katoen in onze producten is afkomstig van duurzame biologische landbouw. Dat betekent dat de katoen is verbouwd met minder water, geen kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen, en dat de katoenboeren een hogere winstmarge krijgen. 

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!