Dubbele split hoeslaken SHIZU biologisch katoen Kayori

Dubbele split hoeslaken SHIZU biologisch katoen Kayori

Team 7 nachtkastje MYLON

Team 7 nachtkastje MYLON met lade

Team 7 bed - bank voor achter het bed MYLON

Het Team 7 slaapkamer meubel de MYLON bed-bank is origineel, interessant en functioneel. De bank voor achter het bed is in meerdere breedtes verkrijgbaar, en past altijd bij uw bed. De klep van de bed-bank is gedempt, zodat deze voorzichtig geopend en gesloten kan worden. Onder de klep heeft bevind zich een fijne opbergruimte voor diverse spullen zoals dekbed, deken, kussens of een plaid.

Het zitkussen wordt gestoffeerd in leder of stof, waarin er zeer veel keuze is. Alle stofstalen zijn in onze showroom aanwezig.
De meubelmakers van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Team 7 vervaardigen dit hoge kwaliteit bed bankje in vele houtsoorten.

TIP: Natuurlijk is deze bed-bank niet alleen mooi achter het bed of uw MYLON bed. Dankzij de strakke lijnen en precieze rondingen en het lichte luchtige design past het bankje ook prima in de hal, woonkamer of eetkamer.

Extra informatie:
Hoogte opbergruimte: ca. 14,3 cm
Deelnaad in het midden van de zitting vanaf 140 cm breed.
Prijs is gebaseerd op het bankje met stof. Voor een uitvoering in leder geldt een meerprijs.

Vanaf € 1.064,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES BED-BANK MYLON TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Bedbankje Mylon
Afmetingen: 
90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm
41 cm hoog, 42 cm diep 
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beuken, eiken / wild eiken geolied, eiken wit gepigmenteerd, kersen en (wild) noten.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld.

We are family.

De bed-bank MYLON is een nieuwe aanvulling op de MYLON meubel collectie van TEAM 7. De hele familie in een kamer en dan nog een aangenaam binnenklimaat? Bij onze MYLON familie gaat dat vanzelf. Gemaakt door de ambachtelijke meubelmakers van het Oostenrijkse TEAM 7. Geproduceerd uit zuiver natuurhout. Zo zorgen het MYLON bed en de bijpassende nachtkastjes en commodes voor een gezond klimaat in uw slaapkamer. En uiteraard passen ze ook qua design perfect bij elkaar. Net als het bed overtuigen de MYLON nachtkastjes, commode en bank met slanke, elegante poten en precieze contouren. Een echte familie!

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ** circa 8 - 12 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!