TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

Natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus ecologisch Prolana

Natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus ecologisch Prolana

TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij

Het zwevende FLOAT bed van TEAM 7 is gemaakt van massief hout en 100% metaalvrij. De unieke lichtheid van het bed design fascineert, zelfs in combinatie met een lekker hoog matras. Het nieuwe TEAM 7 bed FLOAT dankt zijn zwevende design en fijnheid aan het elegante massief houten bed frame.

Slapen wordt een totaal nieuwe ervaring met het FLOAT bed. Met de hand gemaakt in naar Oostenrijks traditioneel meubelmakers ambacht. Gemaakt van massief natuur hout (keuze uit 7 houtsoorten en kleuren).

Extra:
Standaardhoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5 cm

Hoogte hoofdbord: 91,5 cm
Bij comforthoogte: 99,5 cm

Inlegdiepte: 15 cm

Tip: bekijk hier de korte film over het FLOAT bed >

Winnaar Iconic Award

Vanaf € 2.153,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties massief houten bed FLOAT metaalvrij:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 7 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Heemstede)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5
Hoogte hoofdbord: 91,5 cm (vanaf de grond) / 99,5 cm bij de comforthoogte
Inlegdiepte lattenbodem: 15 cm

Het massief houten metaalvrije bed FLOAT aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Bed van zuiver natuur hout

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout

Voor het onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ** circa 8-12 weken