Yumeko jersey hoeslaken PINE GREEN biologisch katoen

Yumeko jersey hoeslaken PINE GREEN biologisch katoen

Kayori hoeslaken SHIZU biologisch katoen perkal eco

Kayori hoeslaken SHIZU biologisch katoen perkal eco

TEAM 7 bed LUNETTO met houten hoofdbord metaalvrij

Het TEAM 7 massief houten LUNETTO bed ziet er delicaat uit, maar schijn bedriegt. De fijne materiaaldiktes van het LUNETTO bed laten de constructie er heel licht uitzien. Maar de complexe, traditionele houtverbindingen gemaakt door de ambachtelijke meubelmakers van TEAM 7 garanderen maximale stabiliteit. Het natuurhouten hoofdbord van het LUNETTO bed heeft een dwars freeswerk voor een uniek design en gevoel zorgt. U kunt kiezen tussen 8 verschillende houtsoorten. En bij het TEAM 7 LUNETTO ziet niet alleen het bed er aantrekkelijk uit, maar ook de prijs.

Met lunetto kunt u niet alleen op prijs besparen.

Heerlijk geurend en weldadig is het LUNETTO bed in alpenden of ook wel bekend als zirben hout. Een wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat slapen in een bed van alpenden tot 3.500 hartslagen per dag bespaart. En dat doet goed, zowel voor uw gezondheid als voor uw welzijn.

Echt Oostenrijks handwerk bij TEAM 7

Prachtig in verstek uitgevoerde hoekverbindingen benadrukken het hoge ambachtelijke vakmanschap waarmee het LUNETTO bed is gemaakt. Deze liefde voor het detail van TEAM 7 toont zich ook in de metaalvrije bedverbindingen die onze bedden de hoogste stabiliteit verlenen.

Eigenschappen LUNETTO bed van TEAM 7:

- Hoogte bedzijkant standaard 39,1 cm en comforthoogte 47,1 cm
- Inlegdiepte 16,2 cm
- Comforthoogte 47,5 (optioneel tegen meerprijs) / Standaardhoogte 39,5 cm
- Lengtematen mogelijk tegen meerprijs

Metaalvrij / vrij van elektrosmog Gezond & duurzaam

Vanaf € 1.288,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES MASSIEF HOUTEN BED LUNETTO MET HOUTEN HOOFDBORD:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 8 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Amsterdam IJburg)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten, vanaf 90 cm breed. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5
Inlegdiepte lattenbodem: 16,2 cm

Het massief houten metaalvrije bed LUNETTO aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.


ONDERHOUD VAN HET ECOLOGISCH DESIGN BED MET MASSIEF HOUT

Voor het onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.


Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 8 - 12 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!