TEAM 7 schotelbodem Classic Flex metaalvrij

TEAM 7 schotelbodem Classic Flex metaalvrij

Team 8 zwevend design bed float met leren hoofdbord

TEAM 7 zwevend design bed FLOAT met leren hoofdbord

TEAM 7 BED MYLON DESIGN MASSIEF HOUT

Het Mylon bed van Team 7 heeft een minimalistisch design in massief hout. De verfijnde uitstraling accentueert de ranke hout constructie. Het massief houten bed Mylon wordt veredeld met zuivere natuurolie. Bij Team 7 begint duurzaamheid met design. Esthetiek, metaalvrije houtverbindingen en Oostenrijke ambachtelijke traditie.

Meer over het Mylon bed

Het Team 7 Mylon bed is gemaakt voor wie van afwisseling in bed houdt. Het Mylon bed kan worden gemaakt in 6 verschillende houtsoorten. Daarnaast biedt Team 7 de mogelijkheid om het hoofdbord en/of de zijkanten van het Mylon bed te laten stofferen in 20 lederkleuren en 52 stofkleuren (aanwezig in onze showroom).

Mylon bed is 39,5 cm hoog en optioneel leverbaar in comforthoogte 47,5 cm.
De inlegdiepte is 17,8 cm.

Meer weten? Laat u inspireren in onze 800 m2 showroom te Heemstede.

Vanaf € 2.124,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties van het houten Mylon bed:

Merk: Team 7
Materiaal: Verkrijgbaar in 6 houtsoorten: elzenhout, kern beuken, beuken, eiken, kersen en noten. Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten. Lengtematen zijn mogelijk.
Hoogte (van grond tot bovenkant zijpaneel: 39,5 cm
Optioneel is comforthoogte is mogelijk: 47,5
Hoogte hoofdbord: 51 cm
Inlegdiepte lattenbodem: 17,8

Het massief houten metaalvrije bed Mylon aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Onderhoud van massief houten bed Mylon

Voor het onderhoud van het massief houten bed Mylon en nachtkastjes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie van Auro.

Bed van zuiver natuur hout

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken