TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand

TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand

TEAM 7 luxe design kledinghangers hout

TEAM 7 luxe design kledinghangers hout

TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

Het design kledingrek HOOD+ van massief hout is een Team 7 maxi-uitvoering van 2 massief houten elementen die verbonden zijn met een massief houten stang. HOOD+ is verkrijgbaar in 2 breedtes, 110 en 130 cm. Een aangenaam grote kapstok voor de slaapkamer of hal. Het design kledingrek is in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar. 

Kenmerkend voor het design van Team 7 zijn de prachtige houtverbindingen, uniek ambachtelijk vakmanschap van dit bijzondere Oostenrijkse bedrijf. 

Hele mooie accessoires bij de kapstok HOOD en kledingrek HOOD+ zijn de bijpassende kledinghangers en schoenlepel uit massief hout. Desgewenst in dezelfde kleur als uw HOOD+ kledingrek.

Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 110 cm en 130 cm
Diepte: 58 cm

Vanaf € 627,00
Nog %1 beschikbaar

Specifieke eigenschappen design kledingrek Hood+:

Merk: Team 7
Type: Kledingrek
Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm

Houtsoorten: Beukenhout, eikenhout, notenhout en eiken witte olie.

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ** circa 8-12 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!