Prolana wollen onderdeken CESENA zwaar biologisch

Prolana wollen onderdeken CESENA zwaar biologisch

TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij

TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij

TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

De TEAM 7 verende lattenbodem is 100% metaalvrij en gemaakt van essenhout en natuurlatex. De rimellen gemaakt van elastisch essenhout worden 7x geveerd op banden van natuurlatex in 2 niveaus. Deze ingenieuze constructie van de TEAM 7 verende, metaalvrije, lattenbodem zorgt voor een zeer precieze ondersteuning van het lichaam in elke slaappositie. De geribbelde oppervlakken van de lamellen, de 'rimellen', en de intelligente constructie van de complete verende lattenbodem wordt de grootst mogelijke ventilatie van het slaapsysteem bereikt.

TEAM 7 slaapsysteem AOS

De verende lattenbodem van TEAM 7 is los verkrijgbaar en maakt onderdeel uit van het TEAM7 AOS slaapsysteem. Het TEAM 7 slaapsysteem AOS wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Hout, natuurlatex, katoen, scheerwol en TENCEL®. Het staat dus garant voor een gezond slapen. In combinatie met de TEAM 7 metaalvrije bedden of de metaalvrije bedden uit onze collectie en de bijzondere ademende en vocht- en warmteregulerende natuurlijke materialen in onze slaap producten biedt Bedaffair u de ideale basis voor een uitmuntend slaapcomfort.

Vanaf € 1.511,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van de verende lattenbodem van TEAM 7:

Merk: TEAM 7
Type: Verende lattenbodem
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: massief beukenhout
Latten: elastisch essenhout
Hoogte: ca. 12 cm

Eigenschappen verende lattenbodem

- 7 Banden natuurlatex in een katoenen tijk (B: 80 - 100 cm)
- 9 Banden natuurlatex in een katoenen tijk (B: 120 - 140 cm)
- Elk 41 rimellen in het bovenste en onderste niveau (bij 200 cm lange bedden)
- Iedere 4e rimel is een clip-rimel, hiermee worden de natuurlatex banden verbonden
- Inbouwhoogte 12 cm
- Ritssluiting verbindt het: lengte ongeveer 2%

TEAM 7 AOS slaapysteem

Het uniforme, ergonomisch doordachte AOS slaapsysteem past zich aan uw individuele behoeftes en uw slaappositie aan. Het is de ideale aanvulling op de metaalvrije massief houten bedden van TEAM 7. Het TEAM 7 AOS slaapsysteem bestaat uit een inlegraam, een verende lattenbodem, natuurlatex en matrashoes. Optioneel een onderdeken. De afzonderlijke slaapproducten zijn gemaakt van natuurlijke, weer aangroeiende natuurlijke grondstoffen: hout, natuurlatex, katoen, scheerwol en tencel.

Zorgenloos bestellen en gratis levering

De verende lattenbodem van het AOS slaapsysteem van TEAM 7 is eenvoudig online te bestellen. De verende lattenbodem wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken