Massief houten bed SESAM Team 7

Massief houten bed SESAM Team 7

Team7 Houten nachtkastje met lade SESAM design

Team7 Houten nachtkastje met lade SESAM design

Team 7 houten bed SESAM horizontale spijlen

Het tijdloze charmante houten bed Sesam past in elke slaapkamer. Het hoofdbord heeft horizontale spijlen. Het Sesam bed is gemaakt van massief hout. Puur Oostenrijks ambacht. Het bed is verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten. Het prachtige hout wordt altijd veredeld met natuurlijke oliën. Een standaard proces bij eersteklas ambachtelijke kwaliteits bed.

Massief houten bedden houden de slaapkamer gezond en vrij van schadelijke stoffen. Een waarborg voor jaren gezond en heerlijk slapen.

Het massief houten Sesam bed is optioneel verkrijgbaar met drie verschillende hoofdborden en een voetbord.
Standaard is elk bed van Team 7 metaalvrij. De unieke houten verbindingen maken het bed zeer stabiel.

Extra:
Hoogte: 43 cm
Hoogte hoofdbord: 91,5 cm
Inlegdiepte: 19 cm

Vanaf € 1.218,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES MASSIEF HOUTEN BED SESAM METAALVRIJ:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 7 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Heemstede)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 43 cm
Hoogte hoofdbord: 91,5 cm (vanaf de grond)
Inlegdiepte lattenbodem: 19 cm

Het massief houten metaalvrije bed SESAM aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De massief houten bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 massief houten meubels zijn een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen massief houten meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt massief houten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

ONDERHOUD VAN HET BED VAN MASSIEF HOUT

Voor het onderhoud van het massief houten bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken