TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

Zijden dekbed SIENA koel zomer Prolana

Zijden dekbed SIENA koel zomer Prolana

TEAM 7 luxe design kledinghangers hout

De luxe design kledinghangers van Team 7 worden met de hand gemaakt in Oostenrijk op traditioneel ambachtelijke wijze. Leverbaar in een set van 3 of in een set van 7. 

Kledinghangers staan niet in de spotlights en toch zijn ze de echte sterren in de hal of de slaapkamer: de kledinghanger die we elke dag opnieuw in de hand hebben. Een goede reden om ze wat aandacht te geven en goed in de hand te laten liggen. De luxe design kledinghanger van Team 7 is helemaal uit zuiver natuurhout vervaardigd en straalt pure klasse uit. Ideaal om gasten stijlvol te ontvangen of als decoratief accessoire. Kortom kledinghangers met een verfijnd design dat een klassevolle gevoel geeft van een goed ontworpen object.

Afmeting:
Hoogte: 19,3 cm
Breedte: 44,2 cm
Diepte: 1,1 cm

Vanaf € 106,00
Nog %1 beschikbaar

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk TEAM 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij TEAM 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke TEAM 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

TEAM 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt TEAM 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 4 weken