Design bed hout ANIO Holzmanufaktur

Design bed hout ANIO Holzmanufaktur

Massief houten bed GONDA Dormiente

Massief houten bed GONDA Dormiente

TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco

Het natuurlatex matras CLASSIC 21 van TEAM 7 is gelijkwaardig aan de CLASSIC 17, doch 4 cm hoger. De zeven zones van het TEAM 7 matras CLASSIC 21 zijn opgedeeld in schouder, bekken- en voetzône. Een waarborg voor de contourprecieze drukvermindering en individuele lichaamsaanpassing en ergonomisch ligcomfort.

De matrashoes van het TEAM 7 CLASSIC 21 matras heeft een dubbeldoek en is gemaakt van biologisch katoen en doorgestikt met hoogwaardig tencel®. Tencel® wordt gemaakt van eucalyptushout. Tencel® is niet alleen duurzaam, eco-vriendelijk, 100% plantaardig maar ook zacht, pillingvrij en zeer flexibel. Bovendien is het wasbaar, beter ventilerend en beter vocht- en warmteregulerend dan katoen.

De speciale noppenstructuur op de natuurlatex kern van het CLASSIC 21 matras masseert de schouders licht en bevordert de bloedsomloop. Slapende armen of pijnlijke schouders behoren definitief tot het verleden. De bekkenzone heeft speciale segmenten die zeer nageeflijk reageren op druk, zonder spanning op te bouwen of aan ondersteuning te verliezen.

Extra informatie:

- Vanaf 160 breed standaard 2 matras kernen in 1 hoes (van dezelfde hardheid)
- Meerprijs: 2 verschillende kernen (medium + firm) in 1 partnerhoes 
- Wasbare matrashoes: 60 graden.
- Snel leverbaar: 90x200 cm en 100x200 cm >> 4 - 5 weken

- Lees meer over de bijzondere eigenschappen van Tencel® >

Vanaf € 1.540,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties CLASSIC 21 matras:

Merk: Team 7
Type: Classic 21
Afmetingen: Alle standaard maten.
Kleur: Off white
Kern: 18 cm 100% natuurlatex met zeven zones
Tijk: 100% biologisch katoen, kbA gecertificeerd; gestept met Tencel®, 600 g/m2
Totale matrashoogte: 21 cm
Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers.

Zorg voor een goede bescherming onder uw matras met een matrasbeschermer op uw bedbodem.

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Wasbaar: Ja, op 60 graden machinewas.
Keurmerken: Katoen kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau)

Ergonomisch comfortabel en natuurlijk slapen

Het prestigieuze Oostenrijkse kwaliteitsmerk TEAM 7 introduceert de meest comfortabele, handgemaakte ergonomische natuurlatex matrassen. Natuurlatex is een geweldig puur natuurlijk materiaal voor uw matras door de onovertroffen elasticiteit en veerkracht. De 7 zone matrassen Classic 17 en 21 ondersteunen altijd daar waar nodig en geeft volop de ruimte aan uw schouders en heupen. De ergonomische natuurlatex matrassen zijn te gebruiken aan beide zijden, makkelijk te keren door de handvatten en hebben een afneembare en wasbare tijk.

Slapen op tencel is beter slapen

De invloed van tencel op slapende mensen is onderzocht. Oostenrijkse onderzoekers onderzochten de invloed van tencel beddengoed op slapende mensen. De testpersonen sliepen om de beurt een week in verschillende soorten beddengoed (tencel, polyester en katoen). Uit de resultaten van de tests kwam naar voren dat degenen die op en onder tencel sliepen, een betere nachtrust ervoeren. Na een gewenningsperiode van een dag of drie, sliepen zij aanzienlijk beter en dieper. Vooral omdat zij – dankzij het ventilerende vermogen van tencel – ’s nachts minder transpireerden. Daardoor voelden zij zich overdag energieker, uitgeruster, fitter en geconcentreerder.

TEAM 7 CLASSIC matrassen met koelende en ventilerende eigenschappen

Een matras met een tencel tijk heeft het een uitzonderlijk absorberend en vocht- en warmteregulerend vermogen. Om deze reden wordt tencel al jaren met succes verwerkt in sportkleding voor topatleten en werken milieubewuste modeontwerpers er ook graag mee. Tencel of lyocell neemt vocht op en staat het direct weer af, waardoor het verkoelend werkt. In vergelijking met veel andere vezels – zoals polyester, wol of katoen – heeft tencel of lyocell een zeer hoge absorptiewaarde. Ter vergelijking: tencel kan wel 50% meer vocht opnemen dan katoen. En dat is ideaal voor de matras, want juist wanneer we slapen verliest ons lichaam veel vocht en warmte. Een tencel dekbed is in staat om snel de warmte van het lichaam aan te nemen en ademt en ventileert als de beste, waardoor u nooit meer wakker wordt van een nat en klam bed. En dat is wel zo fijn, want daardoor slaapt u beter en dieper en wordt u uitgeruster wakker.

TEAM 7, Oostenrijkse ambachtelijke traditie

Team 7 maakt sinds 1959 meubels van ambachtelijke kwaliteit. Die ervaring kunt u voelen. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Wat lang plezier bezorgt, wordt lang bijgehouden. Hout, glas, leder, stof, natuurlatex, katoen, zuivere scheerwol en Tencel®: voor de Team 7 slaapkamermeubelen, slaapsystemen en toebehoren gebruiken we Team 7 natuurlijke materialen die een zuivere slaapomgeving garanderen. Uw nachtelijke recuperatie wordt optimaal ondersteund. Zo slaapt u gezond op het ritme van de natuur.

Meer informatie
levertijd ca 8 - 10 weken