Natuurlatex topdekmatras ISABELLA 100% natuurlijk latexaandeel fairtrade Prolana

Natuurlatex topdekmatras ISABELLA 100% natuurlijk latexaandeel fairtrade Prolana

Biologisch katoen dekbedovertrek SILT GRAPHITE satijn Damai Organic

Biologisch katoen dekbedovertrek SILT GRAPHITE satijn Damai Organic

TEAM 7 Mylon houten design bed met gestoffeerde bedzijden

Het massief houten Mylon bed van Team 7 is deels gestoffeerd. Dit design bed heeft een elegante minimalistische uitstraling. De poten hebben een ranke uitstraling en accentueren de prachtige details van het bed. U ziet de liefde voor ambacht bij het Mylon bed, pure Oostenrijkse passie. Het massief houten bed Mylon wordt veredeld met zuivere natuurolie. Bij Team 7 begint duurzaamheid met design. En puur, eerlijk en esthetisch en dat slaapt buitengewoon.

Meer over het houten Mylon bed met gestofferde bedzijden

Het Team 7 Mylon bed is gemaakt voor wie van afwisseling in bed houdt. Het Mylon bed met gestoffeerde bedzijden kan gemaakt worden in 7 verschillende houtsoorten. Personaliseer uw Mylon bed; u kunt het hoofdbord en/of de zijkanten van het Mylon bed volledig uit hout laten maken of laten stofferen in 20 lederkleuren of 52 stofkleuren (aanwezig in onze showroom).

Mylon bed is 39,5 cm hoog en optioneel leverbaar in comforthoogte 47,5 cm.
De inlegdiepte is 17,8 cm.

Meer weten? Laat u inspireren in onze 800 m2 showroom te Heemstede.

Vanaf € 2.585,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties van het houten Mylon bed:

Merk: Team 7
Materiaal: Verkrijgbaar in 6 houtsoorten: elzenhout, kern beuken, beuken, eiken, kersen en noten. Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom. Kvadrat stoffen bekleding (Deense hoogwaardig stoffenmerk)
Afwerking: Biologische natuurlijke olie
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten. Lengtematen zijn mogelijk.
Hoogte (van grond tot bovenkant zijpaneel: 39,5 cm
Optioneel is comforthoogte is mogelijk: 47,5
Hoogte hoofdbord: 51 cm
Inlegdiepte lattenbodem: 17,8

Het massief houten metaalvrije bed Mylon aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen, leder en stofstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Onderhoud van massief houten bed Mylon

Voor het onderhoud van het massief houten bed Mylon en nachtkastjes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie van Auro.

Bed van zuiver natuur hout

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 8 - 12 weken