Bed TALOS met gestoffeerd hoofdbord

Design bed hout TALOS met gestoffeerd hoofdbord Holzmanufaktur

Nachtkastje COM:CI massief hout Holzmanufaktur

Nachtkastje COM:CI massief hout Holzmanufaktur

TEAM 7 nachtkastje FLOAT met lade semi zwevend

Het nachtkastje met lade FLOAT van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk TEAM 7 is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, 2 breedtes en 7 verschillende houtsoorten. Zo past het nachtkastje in elke slaapkamer en bij elk bed. Het semi zwevende design van dit nachtkastje brengt een fijne luchtigheid en elegantie. De lade is makkelijk te openen via een onzichtbare gleuf aan de onderzijde. De mooie afwerking, de details en het gebruik van massief hout is kenmerkend voor het Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteitsmerk TEAM 7. 

Naar wens kunt u, tegen meerprijs, het FLOAT nachtkastje met een glasplaat bestellen. Diverse kleuren en tinten zijn mogelijk (aanwezig in onze showroom).

Heeft u een FLOAT bed? De fronthoogte van het FLOAT nachtkastje volgt exact de halve of de hele hoogte van de bedzijden van het FLOAT bed. U kiest en bepaalt zelf uw keuze door een kleine of een grote lade te kiezen.

Specificaties:

- Verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten
- Breedte kan in 45 of 60 cm
- Hoogte kan in 40,6, 48,6 of 64,5 cm
- Hoogte lade: 9,7 cm (buitenmaat), 3,3 cm (binnenmaat)
- Diepte: 35,6 cm
- Wordt geleverd met ophangvoorziening

Vanaf € 554,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES NACHTKASTJE SEMI ZWEVEND FLOAT TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Semi zwevend nachtkastje met 1 lade Float
Afmetingen: 
40,6, 48,6, of 64,5 cm hoogte
45 of 60 cm breedte
35,6 cm diep 
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beukenhout, eiken, eiken witte olie, kersen en noten.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld.

Voelbaar mooi vakmanschap

Het front van het FLOAT nachtkastje weerspiegelt de harmonisch afgeronde hoeken van het TEAM 7 FLOAT bed. Dit design wordt nog versterkt door een fijne, verticaal gefreesde groef in het massieve hout. De praktische lade is eenvoudig en vloeiend te openen door de onzichtbaar ingefreesde voeg onderaan het natuurhouten front. 

NACHTKASTJE VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bomen voor het hout komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 bed of nachtkastje is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 slaapkamer meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen slaapkamer meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!