Kayori dekbedovertrek Shizu biologisch Katoensatijn - Wit

Kayori dekbedovertrek Shizu biologisch Katoensatijn - Wit

Kayori dekbedovertrek SHIZU katoen satijn mint groen biologisch

Kayori dekbedovertrek SHIZU katoen satijn mint groen biologisch

TEAM 7 RILETTO bed met leren bedzijden en houten hoofdbord

TEAM 7 RILETTO bed is een bed om van te dromen. Het zwevende houten bed is bekroond vanwege het design. De visuele lichtheid wordt versterkt door de fijne details van het RILETTO bed. Het hoofdbord en de bed-zijkanten kunt u in leder of hout laten uitvoeren. Traditionele, metaalvrije houtverbindingen zorgen voor een gezonde slaapomgeving.

Een gezond bed en slaapsysteem zijn de belangrijkste elementen in uw slaapkamer. Maar de momenten voor het inslapen en bij het ontwaken zijn nog mooier als ook de rest van uw slaapkamer is uitgerust met designmeubelen in zuiver natuurhout die perfect bij elkaar passen. Het RILETTO bed van TEAM 7 maakt eigenlijk gewoon al uw dromen waar. Gezond natuurlijk slapen in duurzaam bekroond design.

De prijs zoals genoemd betreft Het RILETTO bed van TEAM 7 inclusief de stijlvolle consoles. De consoles kunnen met een geïntegreerde lade worden uitgerust (saillant detail: in de lade wordt ook het leer weer verwerkt). Of u kunt kiezen voor het RILETTO bed zonder consoles en/of met de bijpassende RILETTO nachtkastjes combineren. Informeer ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Met de bedden van TEAM 7 wordt slapen een totaal nieuwe ervaring. Elk meubel en bed van TEAM 7 wordt per klantorder met de hand gemaakt in Oostenrijk waar het traditioneel meubelmakers ambacht hoogtij viert. Het RILETTO bed is gemaakt van massief natuur hout (keuze uit 7 houtsoorten en kleuren).

Standaardhoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5 cm
Inlegdiepte: 17 cm

Tip: bekijk hier de korte commercial >

Let op: Het hoofdbord mét consoles wordt in 1 lengte geleverd. De afmeting is 330x98x10 cm. Bij bestellen bepalen of deze afmeting naar de slaapkamer te vervoeren is.

Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES MASSIEF HOUTEN BED RILETTO:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 7 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Amsterdam IJburg)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten, vanaf 140 breed. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5
Inlegdiepte lattenbodem: 17 cm

Het massief houten metaalvrije bed RILETTO aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

VAKMANSCHAP VAN JE DROMEN

Met het riletto bed maken onze ambachtelijke meubelmakers dromen waar. De ambachtelijke perfectie en de liefde voor het hout zijn zichtbaar in de vele details: de holkeel, gevormd in massief hout, als verbindingselement tussen hoofdeinde en bed. Maar ook de console die uitsluitend met traditionele metaalvrije verbindingen is gemaakt. Bovendien is het hoofdbord uit zuiver massief natuur hout en wordt smaller en fijner naar boven toe.

UW SLAAPKAMER, DE BESTE TER WERELD

Een gezond bed en slaapsysteem zijn de belangrijkste elementen in uw slaapkamer. Maar de momenten voor het inslapen en bij het ontwaken zijn nog mooier als ook de rest van uw slaapkamer is uitgerust met design meubelen in zuiver natuurhout die perfect bij elkaar passen.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

ONDERHOUD VAN HET ECOLOGISCH DESIGN BED MET MASSIEF HOUT

Voor het onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 8 - 10 weken