Team 7 nachtkastje MYLON (Bedaffair)

Team 7 nachtkastje MYLON

Team 7 bed Mylon design massief hout

TEAM 7 BED MYLON DESIGN MASSIEF HOUT

TEAM 7 schotelbodem Classic Flex metaalvrij

De nieuwe ingenieuze schotelbodem Classic Flex van Team 7 is helemaal metaalvrij. Vijftig verende schotels van natuurlijke materialen zoals beuken of zirbe steunen het lichaam in alle zones. De schouder- en hielzone hebben standaard zachter verende elementen. Ideaal bij gevoelige schouder- en voetzones. Bovendien is het mogelijk de vering van de schotels van de schotelbodem bij te stellen. De plaatsing en de infrezing van de modules zorgen voor een optimale ventilatie van de matras en zo voor een hygiënisch, fris slaapklimaat.

Team 7 zet al jaren in op gezond en comfortabel slapen. Door bijvoorbeeld metaal radicaal te weren uit slaapsystemen en bed constructies. Zo worden mogelijke electro magnetische velden niet versterkt. En dat is fijn om te weten sinds hoogfrequente straling (wifi, mobiele netwerk) in onze huizen en slaapkamer aanwezig is.

Daarnaast is er de gunstige werking van het natuurlijke hout zelf. Houtsoorten zoals zirbe (alpenden) hebben een, wetenschappelijk aangetoonde, rustgevende en ontspannende werking op lichaam en geest. Het verlaagt de bloeddruk, reduceert stress en het kan een uur hartarbeid per dag besparen.

Vanaf € 1.029,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties schotelbodem Classic Flex:

Merk: Team 7
Type: Metaalvrije schotelbodem van zeer flexibele onbehandeld massief houten schotels
Metaalvrij: Ja
Extra: De schotels zijn uit onbehandeld en massief Alpenden hout gemaakt, welke een rustgevende en herstellende werking hebben op het vegetatieve zenuwstelsel van de mens. (Joanneum research Welz, AT 2003)

Kenmerken schotelbodem

- Schotels ondersteunen het lichaam.
- Schotels bewegen onafhankelijk van elkaar.
- Goede ventilatie en vochtregulatie.
- Geschikt voor puntelastische natuurlatex matrassen en pocketvering matrassen.

Een schotelbodem met extra gezondheidsvoordelen

De vrijbewegende, kleine Alpenden houten schotels passen zich zelfs aan gecompliceerde lichaamsbouw zeer goed aan. Deze schotelbodem draagt daardoor bij aan een bijzonder goede ondersteuning van de wervelkolom. Daarnaast is Alpenden hout of Zirbe wetenschappelijk onderzocht en heeft Alpenden hout bewezen rustgevende en herstellende werking op geest en lichaam. (Joanneum research Welz, AT 2003)

TEAM 7: Ecologisch kindermeubilair uit natuurhout

Natuurlijk van bij het begin. De Team 7 kindermeubelen uit zuiver natuurhout worden uitsluitend met natuurlijke olie veredeld en maken opgroeien in een niet-vervuilde omgeving zonder schadelijke stoffen mogelijk. Hout ondersteunt een gezond binnenklimaat, helpt uw kind goed te slapen en bevordert het concentratievermogen. Zijn warme uitstraling maakt de kinderkamer gezellig en behagelijk. En omdat het er soms onstuimig aan toe kan gaan, heeft Team 7 alle hoeken en kanten van de kindermeubels afgerond. Het MOBILE ecologisch kindermeubilair groeit op een slimme en flexibele manier mee met uw kind en is een trouwe partner voor vele jaren, van baby tot tiener. Het spijlenbed transformeert in een comfortabele sofa. Het eenpersoonsbed kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een hoog, halfhoog of stapelbed. En de Team 7 in de hoogte verstelbare schrijftafel zorgt samen met de driedimensionaal instelbare stoel altijd voor een ergonomische zithouding. Wat blijft hetzelfde over alle jaren? Heel veel plaats om de fantasie de vrije loop te laten! Want gordijnen, uitbreidingen en verschillende accessoires brengten kleur in de mobile kinderkamer. Konijn, beer en uil, de dieren van het bos, staan voor de kleurwerelden rose, blauw en groen. De persoonlijke uitvoeringsmogelijkheden maken de kamer van uw kind tot een plekje vol inspiratie om te spelen, op ontdekking te gaan of lekker weg te dromen.

De duurzame verantwoordelijkheid van TEAM 7

Het is onze overtuiging dat een onderneming verantwoordelijkheid voor zijn handelen moet opnemen. Wij staan 100% achter wat we doen. Perfect natuurhouten meubilair voor klanten maken is voor ons belangrijk, maar ook de hele keten die tot dat product leidt, hoort daar onverbrekelijk bij. Daarom behandelen we onze partners, medewerkers en de natuur zoals het hoort: fair.

We houden van hout

We houden van wat we doen en dat merk je aan elk afgewerkt meubel.
Innovatie en pioniersgeest drijven ons. We weten alles over onze bossen en hout als materiaal. We behandelen het met respect en combineren bij zijn verwerking innovatieve technologie met traditioneel vakmanschap.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken