Team 7 bed Mylon design massief hout

TEAM 7 BED MYLON DESIGN MASSIEF HOUT

Nachtkastje zwevend FLOAT massief hout Team 7

Nachtkastje zwevend FLOAT massief hout Team 7

TEAM 7 zwevend design bed FLOAT met leren hoofdbord

Het TEAM 7 bed FLOAT heeft een prachtig zwevend design. Het leren hoofdbord heeft een unieke lichtheid waar de stiksels een zekere robuustheid geven. Het frame van het FLOAT bed van Team 7 is gemaakt van massief hout en 100% metaalvrij. Een fascinerend elegant design bed dat zelfs gecombineerd kan worden met een lekker hoog matras.

Met de bedden van TEAM 7 wordt slapen een totaal nieuwe ervaring. Elk meubel en bed van TEAM 7 wordt per klantorder met de hand gemaakt in Oostenrijk waar het traditioneel meubelmakers ambacht hoogtij viert. Het FLOAT bed frame is gemaakt van massief natuur hout (keuze uit 7 houtsoorten en kleuren).

Extra:
- Het hoofdbord is gemaakt van massief hout, kokosvezel en katoen. Dus 0% synthetische stoffen of petrochemische materialen.

Standaardhoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5 cm

Hoogte hoofdbord: 114,1 cm
Bij comforthoogte: 122,1 cm

Inlegdiepte: 15 cm

Tip: Bekijk de korte film over het 100% natuurlijke FLOAT bed >

Winnaar Iconic Award 2016

Vanaf € 2.865,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties massief houten bed FLOAT met leren hoofdbord:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 7 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Amsterdam IJburg)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten, vanaf 140 breed. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5
Hoogte hoofdbord: 114,1 cm (vanaf de grond), bij comforthoogte: 122,1 cm
Inlegdiepte lattenbodem: 15 cm

Het massief houten metaalvrije bed FLOAT aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Bed van zuiver natuur hout

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout

Voor het onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 8 - 10 weken