Team 7 houten bed SESAM horizontale spijlen

Team 7 houten bed SESAM horizontale spijlen

Gerecycled dons dekbed CIRCULAR DOWN

Gerecycled dons dekbed CIRCULAR DOWN

Team7 Houten nachtkastje met lade SESAM design

Dit houten nachtkastje SESAM van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Team7 heeft een lade. Het nachtkastje van hout heeft een tijdloos design, het is duurzaam, sterk en functioneel. Het SESAM houten nachtkastje is in twee hoogtes verkrijgbaar en in 7 verschillende houtsoorten. Het houten nachtkastje biedt ruimte voor boeken, een leesbril, een leeslampje, waterglas en nog veel meer. De ambachtelijke meubelmakers van Team 7 maken dit houten nachtkastje met lade van duurzaam natuur hout.

- De lade is greeploos, en opent makkelijk en geruisloos door een simpele zachte duw.
- Het nachtkastje is verkrijgbaar in twee hoogtes, 43 en 50 cm.
- Veredeld met natuurlijke plantaardige olie.

TIP: Dit nachtkastje past perfect bij de rest van de SESAM duurzame slaapkamer meubels zoals het houten bed en ladenkast.

Vanaf € 415,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES NACHTKASTJE SESAM TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Nachtkast met 1 lade Sesam
Afmetingen:
43 of 50 cm hoogte
40 cm breedte
40 cm diep
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 5 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beukenhout, kersen, noten en eiken.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld.

WE ARE FAMILY.

Het nachtkastje van SESAM is een nieuwe aanvulling op de SESAM meubel collectie van TEAM 7. De hele familie in een kamer en dan nog een aangenaam binnenklimaat? Bij onze SESAM familie gaat dat vanzelf. Gemaakt door de ambachtelijke meubelmakers van het Oostenrijkse TEAM 7. Geproduceerd uit zuiver natuurhout. Zo zorgen het SESAM bed en de bijpassende nachtkastjes en commodes voor een gezond klimaat in uw slaapkamer. En uiteraard passen ze ook qua design perfect bij elkaar. Het nachtkastje geeft voldoende ruimte voor boeken, een leesbril, waterglas en nog veel meer - altijd binnen handbereik.

NACHTKASTJE VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bomen voor het hout komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken