Dekbed tencel lente herfst plantaardig team 7

Dekbed tencel lente-herfst plantaardig TEAM 7

Kussen dons ECOLUXE SURROUND Bedaffair

Kussen dons ECOLUXE SURROUND Bedaffair

Tencel dekbed zomer. Ecologisch en plantaardig TEAM 7

Laat de zomer maar beginnen met dit fijne, lichte tencel dekbed. De 100% plantaardige tencel vulling en de zijdezachte, glanzende tencel tijk nemen vocht op en laten het snel weer los. Hierdoor voelt het dekbed koeler aan. Door het speciale bodyfit stiksel drapeert het tencel dekbed zich perfect om uw lichaam.

Extra: De Team 7 tencel dekbedden worden zonder koppelingsbandjes geleverd. Dit dekbed kan niet met een ander dekbed gekoppeld worden.

- Vragen over tencel of lyocell? Lees meer over voordelen van tencel of lyocell >

- Bekijk ook het tencel zomer dekbed van Bedaffair >

Vanaf € 218,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties van het tencel dekbed zomer:

Merk: Team 7
Soort: 1-delig tencel (lyocell) lente herfst dekbed
Afmetingen: 140x200 cm,140x220 cm, 200x200 cm, 240x220 cm
Kleur: Off-white
Warmteklasse: 4
Warmte type: Voor iedereen, en vanwege de temperatuurregulerende eigenschappen van tencel ook heel geschikt voor mensen die kouwelijk zijn aangelegd.
Materialen: Vulling: 100% tencel
Tijk: 100% tencel
Anti-allergeen: Ja. Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten
Model: Met speciale bodyfit stiksels

Vulgewicht: 140 gr/m2
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Tencel dekbedden gaan probleemloos 10 jaar of langer mee als u er goed mee omgaat: regelmatig luchten en opschudden en niet bewaren in een plastic zak. 
Onderhoud: Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger, dekbed kan gewassen worden maar in de praktijk zijn ze te groot voor de wasmachine.

ZACHT & COMFORTABEL TENCEL LENTE/HERFST DEKBED

Team 7 lente/herfst dekbed van tencel, gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, is zwaarder dan dons, maar minder zwaar dan wol. U voelt dat er een dekbed op u ligt, maar u wordt er niet onder bedolven. Tencel is heerlijk warm en aangenaam doordat het zich van nature aanpast aan warmte en kou. Zo ervaart u altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

MEER COMFORT

De tencel dekbedden van Team 7 zijn verkrijgbaar in 2.00 of 2.20 lang. Zowel de tijk als de vulling bestaat uit 100% tencel. Dus dat betekent een optimale vocht- en warmteregulatie. Daarnaast zorgen de speciale bodyfit stiksels ervoor dat het dekbed zich perfect drapeert om uw lichaam terwijl u slaapt.

TENCEL ADEMT

Tencel laat snel vocht verdampen. Ook neemt tencel snel de warmte van het lichaam aan. Een tencel dekbed ademt en ventileert dus uitstekend. Tencel dekbedden zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die veel transpireren. Ter vergelijking: tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van tencel maakt dat schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet in het dekbed nestelen. Daarom houdt Team 7 het graag bij natuurlijke materialen. En dat doen ze al tientallen jaren. Team 7 was al eco, toen het nog niet 'cool' was.

MIDDEN TUSSEN WOL EN DONS

Tencel is een plantaardige vezel. Het is iets zwaarder dan dons, maar lichter dan wol. Het voelt zacht en luxe als zijde, maar is veel sterker en onderhoudsvriendelijk.

BEWUSTE KEUZE

Tencel is een 100% natuurlijke grondstof, gemaakt van eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken ervan wordt geen chloor gebruikt. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de natuur terecht. Tencel dekbedden zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en duurzaam. En bovendien geproduceerd zonder dat er dieren aan te pas komen. Dat slaapt wel zo fijn!

ANTI-ALLERGEEN

Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten.

Meer informatie
levertijd ** circa 4 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!