Topper Inside natuurlatex KOMFORT Dormiente

Topper Inside natuurlatex KOMFORT Dormiente

Design bed STEP-G XL massief hout Holzmanufaktur

Design bed STEP-G XL massief hout Holzmanufaktur

Topper Inside Sensible Z natuurlatex zirbenhout Dormiente

De INSIDE Sensible Z natuurlatex topper is gevuld met natuurlatex vlokken en het bijzondere Zirbenhout schaafsel. Het TOPPER INSIDE principe van Dormiente is een innovatie om de natuurlatex topper bij uw matras in 1 hoes te integreren. Optisch houdt u dus 1 matras. De hoogte van de INSIDE Sensible Z topper is 3 cm.
De topper geeft een niet te vergelijken, geweldig comfortabel ligcomfort. De mix van natuurlatex vlokken en de Zirbenhout schaafsel geven een rustgevende werking en verrijken uw slaapkamer met een heerlijke geur.

De bijzondere vulling van de natuurlatex topper SENSIBLE Z bestaat uit flexibele natuurlatex vlokken en Zirbenhout schaafsel. Gelijk aan de vulling van het Dormiente hoofdkussen Zirbenpillo MED. En biedt dus eveneens de wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen van het Zirbenhout. De Topper met Inside principe is geschikt voor alle Dormiente matrassen uit de serie Natural Classic.

Hoe werkt de Inside topper

Rits uw Dormiente matras open. Leg de topper bovenop uw matras. Bevestig de rits en rits de matras samen met de topper dicht. Klaar! Hoe het werkt? Klik hier voor het filmpje >

De voordelen op een rij:

- Verbetert en verrijkt uw ligcomfort.
- Voordeliger in prijs t.o.v. een losse topper.
- Optisch houdt u 1 matras, makkelijk met opmaken.
- Prijs voordeel t.o.v. de andere Dormiente natuurlatex toppers.
- Wordt standaard met een extra rits geleverd, waardoor u de topper makkelijk kunt bevestigen.
- Kan ook achteraf op alle Dormiente matrassen toegepast worden uit de serie Natural Classic.

QUL gecertificeerd  Fairtrade

Vanaf € 349,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specifaties van de natuurlatex Topper Inside Komfort:

Merk: Dormiente
Type: Natuurlatex Topper Inside principe Sensible
Afmetingen: 1- en 2 persoons in vele lengte- en breedtematen.
Kleur: wit, wordt geleverd zonder matrashoes
Kern: ca. 3 cm natuurlatex
Tijk: 100% biologisch katoen
Geschikt voor: iedereen die een Dormiente matras heeft uit de serie Natural Classic en een verbetering van ligcomfort wenst.

Zorg voor een goede bescherming van uw topper met een goede molton.

Keerbaar: De topper is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten
Onderhoud: Laat uw natuurlatex topper iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topdekmatras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topper, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
De topper nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Wasbare tijk: Nee
Keurmerken: natuurlatex: QUL

Verbeter uw bed met een Dormiente Topper Inside Sensible van natuurlatex

Maak uw Dormiente matras in een oogwenk nog veel comfortabeler met de natuurlatex Topper Inside Sensible. Een soepele laag puur natuurlatex in een zachte katoenen tijk, zorgt voor een heerlijke laag extra comfort en bescherming voor uw Dormiente matras. Natuurlatex is een geweldig materiaal om op te slapen: door de grote veerkracht en elasticiteit ondersteunt het altijd daar waar nodig. De Topper Inside is alleen geschikt voor Dormiente matrassen uit de serie Natural Classic.

De bijzondere eigenschappen van Zirbenhout

- Zirbenhout heeft een algehele rustgevende werking op lichaam en geest.
- Zirbenhout laat het hart rustiger kloppen, waardoor de hartspier beter kan rusten. Het bespaart wel een uur hartarbeid per nacht.
- Zirbenhout heeft antibacteriële werking en weert motten.
- Zirbenhout geeft verlichting bij gevoeligheid voor weersveranderingen.

Zuiver natuurlatex topper

De 3 centimeter dikke laag puur natuurlatex van de Dormiente Topper Inside heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topper prima ademt en u het niet te warm krijgt. Zacht, puur en ademend. Dormiente natuurlatex wordt getest door de QUL. Natuurlatex is vrij van solventen, CFC en kanker veroorzakende chemische substanties. De Dormiente natuurlatex wordt met de hand gewonnen, op een ecologische duurzame wijze.

Een natuurlatex topper is anti allergisch

Van belang is ook dat de natuurlatex in onze toppers van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt is.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

Missie Dormiente

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd 4 - 6 weken