Lattenbodem Lordosis S beukenhout metaalvrij Dormiente

Lattenbodem Lordosis S beukenhout metaalvrij Dormiente

Ventilerend matras Isoform natuurlatex biologisch Dormiente

Ventilerend matras Isoform natuurlatex biologisch Dormiente

Verstelbare handmatig lattenbodem Physioform KF met dieper instelbare schouder- en heupzone Dormiente

De handmatig verstelbare lattenbodem Physioform KF van Dormiente heeft een unieke instelbaarheid voor schouder- en heupzone. De beukenhouten handmatig verstelbare lattenbodem heeft tandemlatten die 180 graden kunnen draaien. Daarmee ontstaat er een diepere schouder- en/of heupzone. Ideaal voor mensen met brede schouders of klachten bij schouders en nek. De draaibaarheid van de rubberen kappen gecombineerd met flexibiliteit van de beukenhouten latten zorgt ervoor dat alle proporties van het lichaam voldoende ondersteuning krijgen.

De handmatig verstelbare lattenbodem Physioform KF lattenbodem is zeer geschikt voor natuurlatexmatrassen vanwege de hoge ophanging van de beukenhouten latten. De hoge puntelasticiteit van een natuurlatex matras wordt hiermee optimaal doorgegeven om een perfect ligcomfort te waarborgen.

IGR als ergonomisch product aanbevolen

- Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Handmatig verstelbare lattenbodem met draaibare tandemlatten voor een diepe schouder- en/of heup zone
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 9 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 40 gelamineerd beukenhouten latten met 20 tandemlatten
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 9 cm
Lendenzone: individueel verstelbaar
Metaalvrij: Nee

Gepatenteerde ergonomische lattenbodem met schouder- en heupzone

De draaibare en beweeglijke tandemlatten van de Physioform KF handmatig verstelbare lattenbodem zijn gepatenteerd en wordt als ergonomisch product aanbevolen. De lattenbodem zal zich continue aan uw lichaamsvorm aanpassen, ook als u zich omdraait in bed.

Voor wie geschikt?

De speciale kappen van de handmatig verstelbare lattenbodem Physioform KF kunnen 360 graden draaien. Dit creëert een unieke schouder- en/of heupzone bij deze lattenbodem van Dormiente. De Physioform KF verstelbare lattenbodem is met name geschikt voor mensen met (zeer) brede schouders of andere bijzondere lichaamsbouw. Door de kappen 180 graden te draaien wordt de druk bij de schouder- en/of heupzone weggenomen en laat de schouders en/of heupen heerlijk diep wegzinken.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Zorgenloos bestellen en gratis levering

De gepatenteerde handmatig verstelbare lattenbodem Physioform KF van Dormiente is eenvoudig online te bestellen. De Physioform KF lattenbodem wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Meer informatie
levertijd 4 - 8 weken