Zijden dekbed SIENA lente / herfst diervriendelijk biologisch Prolana

Zijden dekbed SIENA lente / herfst diervriendelijk biologisch Prolana

Yak wol dekbed VINCENZA jak zomer Prolana

Yak wol dekbed VINCENZA jak zomer Prolana

Wollen dekbed jak haar VINCENZA Prolana

Een wollen jak dekbed is zeer licht, luchtig en puur genot om onder te slapen. Jak wol is net zo licht en luchtig als kashmir wol, echter veel beter betaalbaarder. De vocht- en warmteregulatie is uitzonderlijk. Begrijpelijk, want de wol en de haren houden de jak in extreme weersomstandigheden op 6000 meter hoogte altijd warm en droog.

Een wollen dekbed van jak is werkelijk het summum van alle dekbedden van natuurlijke materialen. Het verwarmt tijdens koude nachten en koelt bij warme nachten. De hoogwaardige batist tijk van biologisch katoen heeft een speciaal stiksel waardoor het dekbed zeer goed drapeerbaar is. Kortom als u eenmaal onder een jak wollen dekbed heeft geslapen, wilt u niets anders meer.

Het zeldzame jak haar komt van het Tibetaanse volk uit het Himalaya hooggebergte. De jak is van groot belang voor het Tibetaanse volk. Waar men de jak wol en haren al sinds duizenden jaren gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld nomaden tenten, zadeltassen, kleding en zelfs touwen. Jak wol is bijzonder duurzaam en zeer sterk. En tegelijk zo zacht en licht als kashmir wol. Een onevenaarbaar natuurlijk materiaal met zeldzaam unieke eigenschappen.

- Geschikt voor koudere nachten in lente en herfst

- Zoekt u een 4-seizoenen Yak dekbed? Het zomerdeel kan eenvoudig gekoppeld worden aan dit lente / herfst deel. Hier vindt u het zomerdeel >>

Meer weten? Lees meer over het belang van de yak voor het Tibetaanse volk >>

Biologisch katoen 

Vanaf € 469,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties jak wollen dekbed Vincenza:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% jak wol
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: Koelere nachten in de lente en herfst.
Soort: 1-delig lente herfst dekbed van jak wol

Kleur: Off-white
Warmte type: Licht en luchtig dekbed met fijne isolerende eigenschappen. Voor mensen die het zeer snel warm hebben 
Gewichtsklasse: zeer licht
Vulgewicht:
135 x 220 cm: 1300g
200 x 220 cm: 1600g

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het jak haar wollen dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Een wollen jak dekbed is niet wasbaar, wassen vernietigt de bijzondere eigenschappen van het jak wol.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam.

De eigenschappen van jak wol haar op een rij:

- Zeer licht en zeer fijn, vergelijkbaar met kashmir 
- Vochtregulerend droog slaapcomfort
- Luxe katoen batist tijk 
- Verkoelend dekbed bij warmte, verwarmend dekbed bij koude

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden van natuurlijke materialen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd Circa 2 - 4 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!