Matrasbeschermer molton kindermatras biologisch katoen Damai

Matrasbeschermer molton kindermatras biologisch katoen Damai

Houten nachtkastje met lade Amsterdam massief beukenhout

Houten nachtkastje met lade Amsterdam massief beukenhout

Wollen deken merino 4 seizoenen plusche natuur Prolana

De 100% zuivere wollen deken van Prolana is gemaakt van merino wol en geschikt voor 4 seizoenen. De pure merino wollen deken is van uitzonderlijke kwaliteit en alleen met natuurlijke wasmiddelen gewassen en verder onbehandeld. Zacht, schoon en vrij van schadelijke stoffen. Merino wol is zachter dan scheerwol en prikt of kriebelt niet.

De bio wollen deken verwarmt of een fijne gelijkmatige manier, zodat elke kindje zich aangenaam geborgen voelt. De zacht knusse wollen deken is zelfreinigend, dankzij de mechanische reinigings kracht van wol. Kort luchten is alles wat nodig is om het zelfreinigende vermogen van deze deken in gang te zetten.

Lees hier meer over het zelfreinigend vermogen van wol >

Levertijd: 155x220 cm op voorraad

Biologische wol

€ 339,00

Belangrijke eigenschappen van het wollen deken:

Merk: Prolana
Afmeting: 155 x 220 cm
Materiaal: Biologische merino lams wol (kbT)
Kleur: Natuur

Wollen deken is comfortabel

Een wollen deken voor de wieg of het ledikant neemt snel de warmte van het lichaam aan, dus het geeft elke kindje een geborgen gevoel. En wollen deken ademt en ventileert van nature uitstekend. Dat wordt versterkt doordat een wollen deken zich iets minder rond het lichaam vormt, waardoor je kindje iets luchtiger en toch warm slaapt.

Helemaal biologisch 

De wol is afkomstig van biologisch gehouden merino schapen en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Zo weet u zeker dat de wollen wiegdeken en ledikant deken voor je kindje 100% bio is. Er zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Deze deken is vrij van schadelijke stoffen.

Anti-allergeen

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.

Een duurzame aanschaf

Het traditionele Duitse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Prolana wollen dekens worden gemaakt, garanderen een lange levensduur als u de deken af en toe lucht.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar