Zeven zone natuurlatex matras Natural Basic Z7 Female Dormiente

Zeven zone natuurlatex matras Natural Basic Z7 Female Dormiente

Natuurlatex matras vijf zones Clima Cool tencel matrashoes bio, eco

Natuurlatex matras vijf zones Clima Cool tencel matrashoes bio, eco

Wollen onderdeken Sondrio schapenvacht pluche hoeslaken Prolana

De wollen onderdeken / hoeslaken Sondrio Licht van Prolana is gemaakt van pluche lamswol.Het voelt bijzonder aangenaam en knuffelig. De wollen schapenvacht onderdeken is als een hoeslaken gemaakt en blijft perfect om uw matras zitten. Het pluche wollen hoeslaken Sondrio Licht bestaat uit één laag lamswol. Dit onderdeken kan uitsluitend met de hand gewassen worden.

Biologisch wollen onderdeken Sondrio Licht

Biologische wol is vrij van pesticiden en uiterst giftige en milieuonvriendelijke wolschurft medicatie (schapen kunnen worden gedompeld in een bad met Neocidol (let op: dit is zeer giftig en uiterst milieuonvriendelijk). Giftige middelen die uw huid kunnen opnemen en in uw lichaam terecht kunnen komen. Een biologische onderdeken zorgt voor een heerlijk slaapklimaat. Vocht- en warmte regulatie is optimaal. U slaapt altijd droog en aangenaam in uw bed.

- Geschikt voor matrassen tot ca. 25 cm.

Biologische wol  GOTS gecertificeerd katoen

Vanaf € 229,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties:

Merk: Prolana
Type: Wollen of wolplusche onderdeken cq. hoeslaken
Bovenkant: 100% lamscheerwol kbT
Zijkant hoes: Biologisch katoen kbA 
Geschikt voor: Matrassen tot ca. 25 cm hoog
Maten: Alle standaard maten en op aanvraag in elke maat leverbaar
Comfort: Voelt zeer zacht en flexibel, warmte- en vochtregulerend

Hygiënisch: Zelfreinigend. Huismijtproof en schimmelwerend, geschikt voor allergie patiënten. (Neem antihuisstofmijtbehandeling mogelijk.)
Onderhoud: Laat uw wollen onderdeken iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan. 
De onderdeken nooit stofzuigen. 

Biologisch wol heeft bijzondere eigenschappen

De eigenschappen van natuurlijke haren zoals schapenwol gaan vèèl verder dan brandwerendheid, elasticiteit en het behouden van een consistente warmte. Wol kan gevaarlijke zuren (denk aan zure regen, zoutzuur) en gifstoffen die de gezondheid schade (zoals sigarettenrook) toebrengen neutraliseren en absorberen. Onze biologische topdekmatras van biologische wol, is gemaakt van één van de meest verrassende, prachtige, natuurlijke materialen.

Lees meer over de bijzondere eigenschappen van biologische wol >

Natuurlijke antihuisstofmijt behandeling met Neem
De onderdeken kan behandeld worden met Neem, dit is een natuurlijk middel dat de onderdeken 2 jaar vrijhoudt van huisstofmijt. Er is tevens een onderhoudsspray verkrijgbaar om de onderdeken daarna ook te beschermen. Hier staat een uitgebreidere beschrijving: Neem antihuisstofmijt behandeling.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Meer informatie
levertijd Circa 3 - 4 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!