Wollen dekbed jak haar VINCENZA Prolana

Wollen dekbed jak haar VINCENZA Prolana

Prolana wollen onderdeken CESENA zwaar biologisch

Prolana wollen onderdeken CESENA zwaar biologisch

Yak wol dekbed VINCENZA jak zomer Prolana

Een yak wol dekbed (jak) is ultra licht, zeer goed vochtregulerend en biedt aangenaam droog slaapcomfort bij (zeer) warme nachten of als u veel zweet. De eigenschappen van yak wol zijn uniek in vergelijking met andere dekbedden van natuurlijke materialen. Het yak zomer dekbed is heerlijk soepel en zeer prettig om onder te slapen. Yak (jak) wol wordt ook wel vergeleken met kashmir, yak wol is namelijk net zo zacht, licht en luchtig. De prijs van een yak dekbed is echter veel voordeliger dan een kashmir dekbed.

Een Yak wol dekbed van de onderharen van een jak is werkelijk de Rolls Royce onder de dekbedden van natuurlijke materialen. De hoogwaardige batist tijk van biologisch katoen heeft een speciaal stiksel waardoor het dekbed zeer goed drapeerbaar is. Kortom als u eenmaal onder een yak wol dekbed heeft geslapen, wilt u niets anders meer.

Het zeldzame Yak haar komt van het Tibetaanse volk uit het Himalaya hooggebergte. De jak is van groot belang voor het Tibetaanse volk. Waar men de jak wol en haren al sinds duizenden jaren gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld nomaden tenten, zadeltassen, kleding en zelfs touwen. Yak wol is bijzonder duurzaam en zeer sterk. En tegelijk zo zacht en licht als kashmir wol. Een onevenaarbaar natuurlijk materiaal met zeldzaam unieke eigenschappen.

- Voor een 4-seizoenen yak dekbed (zomer + lente/herfst deel) kunt u hier het lente - herfst deel vinden >

- Meer weten? Lees meer over het belang van de yak voor het Tibetaanse volk >>

Biologisch katoen

Vanaf € 379,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties yak wollen dekbed Vincenza:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% jak (yak) wol
Tijk: 100% biologisch katoen batist kbA
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: Warme nachten in de zomer, lente en herfst.
Soort: 1-delig lente herfst dekbed van jak wol (yak)

Kleur: Off-white
Warmte type: Licht en luchtig dekbed met fijne isolerende eigenschappen. Voor mensen die het zeer snel warm hebben 
Gewichtsklasse: zeer licht
Vulgewicht:
135 x 220 cm: 500g
200 x 220 cm: 650g

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het jak haar wollen dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Een wollen jak dekbed is niet wasbaar, wassen vernietigt de bijzondere eigenschappen van het jak wol.

De eigenschappen van jak wol haar op een rij:

- Zeer licht en zeer fijn, vergelijkbaar met kashmir 
- Vochtregulerend droog slaapcomfort
- Luxe katoen batist tijk 
- Verkoelend dekbed bij warmte, verwarmend dekbed bij koude

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden van natuurlijke materialen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam.

Meer informatie
levertijd ca 4 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!