Yumeko 4 seizoenen wollen dekbed biologisch

Yumeko 4 seizoenen wollen dekbed biologisch

Yumeko Pure White dekbedovertrek katoen satijn wit

Yumeko Pure White dekbedovertrek katoen satijn wit

4-seizoenen dekbed dons Yumeko

Een luxe dekbed voor 4 seizoenen dat gevuld is met verantwoord dons. Zo licht als een veertje. Met dit heerlijke èn verantwoorde eendendonzen 4-seizoenen dekbed van Yumeko heeft u het nooit te warm of te koud. Het eendendonzen dekbed bestaat uit 2 delen. Een zomerdeel en een herst/lente deel, die u combineert voor koude winternachten.

De hoes van dit eendendonzen dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen met een GOTS certficaat. Het dons komt van Nederlandse eenden en is RDS gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

=> TIP: bekijk ook de duurzame gerecycled dons dekbedden >

Traceerbaar en verantwoord dons zonder dierenleed   Biologisch katoen

Vanaf € 419,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van Yumeko dons dekbed:

Merk: Yumeko
Materiaal: Eendendons Nederlands, 100% biologisch katoenWarmteklasse: 3 + 4
Geschikt voor: 4 seizoenen
Maten: 140/200/240x220 cm 
Soort: 2-delig 4 seizoenen Nederlands eendendons

Kleur: Wit
Materialen: Vulling: 100% Nederlands eendendons
Tijk: 100% biologisch katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: 4 seizoenen: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

De luxe van 100% eendendons

Dons is pure luxe, verwennerij. Het is licht, zacht, warm, soepel en ademend. Alsof je onder een wolkje ligt. Om die mooie eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, kiest Yumeko voor 100% eendendons. Zeldzaam, maar extra lekker.

100% biologisch katoen en verantwoord dons dekbed 

De zachte, soepele tijk – hoes – van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons komt van Nederlandse eenden en is RDS gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

Anti-allergeen dekbed

Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

Made in Holland

Onze donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen.Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere dekbedden uit China.

Meer informatie
levertijd 0 - 2 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!