alpaca plaid soft grey

Alpaca plaid soft grey

Zacht natuurlatex dons kussen

Zacht natuurlatex dons kussen

Alpaca plaid soft brown

De in een klassieke visgraat geweven alpaca plaids van Yumeko zijn uitzonderlijk zacht. Heerlijk voor op de bank. De plaid is gemaakt van ongeverfde baby alpaca. Baby alpaca betekent niet dat de wol afkomstig is van jonge dieren, maar dat alleen de allerfijnste alpaca wol wordt gebruikt. Hoe dunner de alpaca wol, hoe zachter de baby alpaca plaid.

Yumeko kiest altijd voor ongeverfde wol, waardoor de wolvezel al zijn zachtheid behoudt en u een uitzonderlijke zachte plaid heeft. Alpaca heeft sowieso al hele mooie eigenschappen. Het is niet alleen heel zacht, het is ook heerlijk warm en de plaid heeft een mooie, zachte glans. De geweven alpaca plaids zijn er in soft grey and soft brown.

De maat is ca. 130 x 180 cm. De plaids wegen ca. 550 gram.

€ 199,00

Specificaties Alpaca plaid soft brown:

Materiaal: 100% baby alpaca
Kleur: licht bruin
Gewicht: ca. 550 gram
Oorsprong: Peru
Maat: ca. 130 x 180 cm 
Verpakking: per stuk

Eerlijke alpaca plaids uit Peru.

Yumeko's alpaca plaids zijn gemaakt volgens de standaarden van de World Fairtrade Organization. Die houden in dat de boeren en makers een eerlijk prijs voor hun werk en producten krijgen, dat juist mensen in moeilijke omstandigheden mee kunnen doen, dat er transparantie is in de gehele productieketen, dat de werkomstandigheden goed zijn en dat er geen vrouwendiscriminatie of kinderarbeid voorkomen.

Meer informatie
levertijd Op voorraad