Hoeslaken flanel lichtgrijs Yumeko light grey biologisch katoen

Hoeslaken flanel lichtgrijs Yumeko light grey biologisch katoen

Dekbedovertrek flanellen velvet Pale Green Yumeko

Dekbedovertrek flanellen velvet Pale Green Yumeko

Biologisch dekbedovertrek misty grey percal katoen 300 tc Yumeko

Een prachtig dekbedovertrek set dat uitzonderlijk zacht en crispy is. Het misty grey (heel zacht grijs) dekbedovertrek heeft 300 fijne garens per inch. De poederglans geeft het dekbedovertrek een luxe uitstraling. Pure ecoluxe en heerlijk om onder te slapen.

De dekbedovertrek set wordt geleverd met 1 of 2 kussenslopen (afhankelijk van de maat) Het katoen is 100% biologisch en fairtrade.

FairtradeGOTS

Vanaf € 99,95
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 tc katoen percal
Oorsprong: India
Maten: Overtrek(bxl): 140x220, 200x220 en 240x220 Sloop(lxb): 60x70

Kleur: zacht grijs / misty grey
Model: Dekbedovertrek, sloop met instopstrook
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Fairtrade gecertificeerd. Satijn geweven.
Voelswaarde: Zacht, luxe
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

Het mooie van Yumeko's katoen percal

Yumeko heeft gekozen voor heel mooie percal katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn fijne garens voor nodig, waardoor het bedlinnen lekker zacht is. De percal weving zorgt voor stevig, glad en knisperend bedlinnen van gemiddeld gewicht dat erg goed ademt en zich heel goed houdt in de was. Bedlinnen in percal weving gaat lang mee. Er wordt vaak de term hotelkwaliteit voor gebruikt. 

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar katoen satijn dekbedovertrek op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Het katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Crispy overtrekset van hotelkwaliteit

Fijne, eco katoenen overtreksets van crispy percal katoen in dark grey. Percal katoen heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van garen dan gewone katoen. Percal is wat steviger en knisperender maar minder glad dan katoen satijn. Het dekbedovertrek is er in 140, 200 en 240 breed en is 220 lang. Het heeft een instopstrook zodat uw dekbed goed blijft zitten. Gebruikt u de instopstrook niet, dan kunt u deze heel makkelijk naar binnen vouwen. De sloop is er in de meest voorkomende maat 60x70 cm en heeft dezelfde knoopjes aan de zijkant.

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!