Jersey hoeslaken White Grey biologisch katoen Yumeko

Jersey hoeslaken White Grey biologisch katoen Yumeko

Lakens katoensatijn

Laken katoensatijn Yumeko

Hoeslaken jersey indigo blue Yumeko

Verwen uzelf met dit heerlijk zachte, warme en knuffelige hoeslaken van biologisch jersey katoen. Net zo comfortabel als uw favoriete t-shirt en heerlijk als de temperatuur buiten zakt. De kleur is indigo blue. Prachtig blauw. Natuurlijk 100% biologisch en fairtrade.

Door het elastiek in de rand zijn ze makkelijk om het matras te bevestigen.

Vanaf € 54,95
Nog %1 beschikbaar

Hoeslaken jersey indigo blue

Heerlijk zachte en knuffelige hoeslakens in indigo blue van jersey katoen. Deze biologisch jersey katoen hoeslakens zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als uw favoriete t-shirt. Behaaglijk, warm en knuffelig. Er zit elastiek langs de rand, waardoor het hoeslaken altijd goed past en makkelijk om uw matras gaat. De hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met een dikte tot 30 cm.

De zachte luxe van Yumeko's jersey katoen

Jersey hoeslakens worden - net als t-shirts - gebreid (i.t.t. geweven) en zijn daardoor zacht, knuffelig en heeft wat stretch. Uitermate comfortabel op uw huid en heerlijk warm. Yumeko gebruikt puur eco katoen in een mooie kwaliteit van 160 gram per m2. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliënen daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw hoeslaken 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor bijvoorbeeld een 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kleur: Indigo blue
Kwaliteit: 160 grams/m2
Oorsprong: India
Maten:
90 x 200 x 30
90 x 210 x 30
140 x 200 x 30
160 x 200 x 30
180 x 200 x 30
180 x 210 x 30

Meer informatie
levertijd 1-2 dagen