Hoofdkussen dons stevig 60 x 70 cm eco eendendons

Hoofdkussen dons stevig 60 x 70 cm eco eendendons

Kussen wol zacht kind 50x60 wollen kinderkussen

Kussen wol zacht kind 50x60 wollen kinderkussen

Hoofdkussen ecologisch eendendons extra stevig biologisch kussen 60x70

Een extra stevig eendons hoofdkussen. Dit extra stevige kussen heeft veel veerkracht. Het past bij u als u een flink postuur hebt en op uw zij slaapt. Of gewoon van een stevig kussen houdt dat ook vormbaar is. De zachte, biologisch katoenen tijk van het eendendons kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het ecologisch hoofdkussen is gevuld met 950 gram wit Nederlands eendendons van eenden die gegarandeerd niet levend geplukt zijn. Dat slaapt een stuk lekkerder. De maat is 60 x 70 cm.

Een vol, extra stevig kussen, dat toch nog lekker kneedbaar is. Een aangenaam, zacht en behaaglijk ecologisch hoofdkussen.

GOTS gecertificeerd

€ 169,95

Belangrijke specificaties:

Merk: Yumeko
Type: Extra stevig eendendons kussen
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd
Vulling: 90% Nederlands eendendons / 10% eendenveertjes
Stevigheid: extra stevig
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: klassiek kussen
Vulgewicht: 950 gram

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.
Keurmerken: Tijk: GOTS

Slapen op dons kussen

Een eendendons hoofdkussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel, zeker omdat we onze kussens vullen met 90% eendendons aangevuld met 10% veertjes. De ecologische hoofdkussens van Yumeko schudt u `s morgens even op en `s avonds lijkt het dan alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

100% biologisch katoen en verantwoord dons kussen

De zachte, soepele tijk - hoes - van het ecologisch hoofdkussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons komt van Nederlandse eenden. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

Anti-allergeen

Yumeko's tijken van de kussens zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van een ecologisch eendendons hoofdkussen.

Made in Holland

De eendendons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Meer informatie
levertijd 4 werkdagen