KUSSENSLOOP KATOENSATIJN STONE GREY

kussensloop katoensatijn stone grey

Hoeslaken jersey pure white biologisch Yumeko

Hoeslaken jersey pure white biologisch Yumeko

Kussensloop jersey pure white Yumeko

Heerlijk zachte en knuffelige losse kussensloop van jersey katoen in puur wit. Deze kussenslopen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als uw favoriete t-shirt.

De slopen zijn er in de maten 60x70 cm (standaard) en de kleinere maat 50x60 cm. Sluiting van kokosnoot houten knoopjes en praktische instopstrook, van binnen, zodat uw kussen op z'n plaats blijft.

Biologisch katoen

Vanaf € 24,95
Nog %1 beschikbaar

kussensloop jersey pure white

Heerlijk zachte en knuffelige losse kussensloop van jersey katoen in mooi puur wit. Deze kussenslopen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als uw favoriete t-shirt. De slopen zijn er in de maten 60x70 cm (standaard) en de kleinere maat 50x60 cm. Aan de binnenkant zit een instopstrook, zodat uw kussen er niet uitpiept. De slopen sluiten met kokosnoot houten knoopjes.

Het zachte comfort van Yumeko's jersey katoen

Jersey bedlinnen wordt - net als t-shirts - gebreid (i.t.t. geweven) en is daardoor zacht, knuffelig en heeft wat stretch. Uitermate comfortabel op de huid en heerlijk warm. Yumeko gebruikt puur eco katoen in een mooie kwaliteit van 160 gram per m2. Pure verwennerij. Voor uw kind en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw kussensloop  100% eco is. Beter voor uw kind en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor bijvoorbeeld een 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 160 grams jersey katoen
Oorsprong: India
Maten(bxl): 60x70 en 50x60

Meer informatie
levertijd 0 - 5 werkdagen