Yumeko dekbedovertrek PALE ROSE biologisch percal katoen 300tc

Yumeko dekbedovertrek PALE ROSE biologisch percal katoen 300tc

Katoen satijn dekbedovertrek ROSE BROWN biologisch ecologisch Yumeko

Katoen satijn dekbedovertrek ROSE BROWN biologisch ecologisch Yumeko

Plaid alpaca IVORY WHITE Yumeko

Dit alpaca plaid is geweven van 100% baby alpaca en heeft fraaie franjes. De Yumeko baby alpaca plaids worden op fairtrade voorwaarden geweven in Peru. De baby alpaca wol wordt niet geverfd, daardoor blijft de bijzondere zachtheid van de baby alpaca wol behouden. Deze plaid is ivoorwit van kleur.

Vanaf € 199,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES BABY ALPACA PLAID VAN YUMEKO UIT PERU:

Materiaal: 100% baby alpaca
Kleur: Ivory white of Blue white
Afmeting: 130x180 cm zonder franjes, (130x194 cm inclusief franjes)
Gewicht: ca. 240 gram
Oorsprong: Peru
Verpakking: per stuk

HEERLIJK ZACHTE ALPACA PLAIDS UIT DE HOOGLANDEN VAN PERU

De geweven alpaca plaids van Yumeko zijn uitzonderlijk zacht. Heerlijk voor op de bank. Alpaca is niet alleen heel zacht, het is ook heerlijk warm en het heeft een mooie, zachte glans. We hebben gekozen voor baby alpaca. Baby alpaca betekent niet dat de wol afkomstig is van jonge dieren, maar dat alleen de allerfijnste wol wordt gebruikt. Die heeft een diameter van ca. 20 micron en dat is ongelooflijk dun. Een micron is 0,001 millimeter. Hoe dunner de wol, hoe zachter de plaid. Superfijne wol kan wel aanvankelijk wat pluizen.

Dit blue white plaid is geverfd met een dip dye-methode, wat voor een prachtig kleurverloop van diepblauw naar zacht wit zorgt.

EERLIJKE PLAIDS UIT PERU

Yumeko's alpaca plaids zijn in Peru gemaakt volgens de standaarden van de World Fairtrade Organization. Die houden in dat de boeren en makers een eerlijk prijs voor hun werk en producten krijgen, dat juist mensen in moeilijke omstandigheden mee kunnen doen, dat er transparantie is in de gehele productieketen, dat de werkomstandigheden goed zijn en dat er geen vrouwendiscriminatie of kinderarbeid voorkomen.

Meer informatie
levertijd 0 - 4 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!