Eco wollen dekbed

Eco wollen dekbed warmteklasse 3 lente-herfst dekbed

4 seizoenen dekbed dons Yumeko

4-seizoenen dekbed dons Yumeko

Yumeko 4 seizoenen wollen dekbed biologisch

Een wollen dekbed van biologisch wol voor alle seizoenen van Yumeko. Met dit heerlijke 4 seizoenen biologisch wollen dekbed heeft u het nooit te warm of te koud. Heerlijk onder de wol kruipen, het hele jaar door.

Het biologisch wollen dekbed bestaat uit twee delen. Een zomerdeel en een lente - herfst deel. Met de biologisch katoenen linten zijn de delen makkelijk aan elkaar te knopen en los te maken.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

TIP! => Bekijk ook de biologisch 4 seizoenen wollen dekbedden van Bedaffair >>

GOTS gecertificeerd Keurmerk wol

Vanaf € 329,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van 4-seizoenen dekbed wol:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch scheerwol en 100% biologische katoen
Warmteklasse: 2 + 3 = 1
Geschikt voor: Iedereen vanwege de mogelijkheden
Maten:  Alle standaard maten.
Soort: 2-delig wollen dekbed

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor warme nachten of mensen die het zeer snel warm hebben 
Model: 4 seizoenen in baanstiksels
Gewichtsklasse: Zwaar
Levensduur: Yumeko garandeert een levensduur van 8 jaar, als u er goed mee omgaat: regelmatig luchten en opschudden en niet bewaren in een plastic zak.
Wasbaar: Ja, op koudwas
Onderhoud: Dekbed dagelijks opschudden en het wollen dekbed laten reinigen bij de stomerij op het wol programma P.

Waarom wol?

Wol is een prachtig materiaal. Een wollen dekbed is duurzaam omdat het bijzonder sterk is. Wol is een ecologische grondstof. Biologische wol, wol waar Bedaffair voor kiest, is 100% schoon en diervriendelijk. De eigenschappen van schapenwol gaan vèèl verder dan brandwerendheid, elasticiteit en behouden van een consistente warmte. Wol kan gevaarlijke zuren (denk aan zure regen, zoutzuur) en gifstoffen die de gezondheid schade toebrengen neutraliseren en absorberen. Hoe bijzonder is dat!

- Lees meer over de eigenschappen van wol >

Een wollen dekbed is comfortabel

Een wollen dekbed neemt snel de warmte van het lichaam aan, dus dat is comfortabel in bed kruipen. En wollen dekbedden ademen en ventileren van nature uitstekend, zelfs nog iets beter dan onze donzen dekbedden. Dat wordt versterkt doordat een wollen dekbed zich iets minder rond het lichaam vormt, waardoor u iets luchtiger slaapt.

Een wollen dekbed is iets zwaarder dan een dons dekbed

Een wollen dekbed is wat zwaarder dan een donzen dekbed. U voelt dat er iets op u ligt. Dat vindt de een juist heerlijk, terwijl de ander de voorkeur geeft aan het lichtere dons.

Helemaal biologisch dekbed

De wol is afkomstig van biologisch gehouden blije schapen en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Daardoor voldoet het dekbed aan de strenge eisen van GOTS. Hetzelfde geldt voor de biologisch katoenen tijk. U weet dus zeker dat uw dekbed 100% eco is. Er zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Beter voor u en beter voor de wereld.

Anti-allergeen

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.

Een duurzame aanschaf

Het traditionele Nederlandse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Yumeko's wollen dekbedden worden gemaakt, garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht en laat reinigen bij de stomerij op het wol programma P.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze 800 m2 showroom bezichtigen te Heemstede. Vrij parkeren voor de deur.

Meer informatie
levertijd 2 - 4 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!