Yumeko zomerdekbed dons 1 en 2 persoons eendendons bio

Yumeko zomerdekbed dons 1 en 2 persoons eendendons bio

Yumeko flanel hoeslaken STONE BROWN velvet

Yumeko flanel hoeslaken STONE BROWN velvet

Yumeko dekbedovertrek FADED BLUE katoen satijn biologisch

Het biologisch katoen dekbedovertrek FADED BLUE van Yumeko heeft een zachte blauwe kleur. Yumeko maakt haar dekbedovertrekken van het zachtste biologisch katoen satijn. Het dekbedovertrek FADED BLUE heeft een instopstrook en is deels gesloten aan de onderzijde, uw dekbed blijft dus altijd goed zitten. Breng rust en sfeer in de slaapkamer met dit prachtige zacht blauwe dekbedovertrek.

Het dekbedovertrek is 220 cm lang. Kussenslo(o)p(en) is/zijn inclusief en heeft de afmeting 60x70 cm.

Het dekbedovertrek FADED BLUE is goed te combineren met bijvoorbeeld het hoeslaken in dezelfde kleur of het jersey hoeslaken Indigo Blue. (zie bijpassende producten onderaan deze pagina).

FairtradeGOTS gecertificeerd katoen

Vanaf € 99,95
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN BIOLOGISCH DEKBEDOVERTREK FADED BLUE:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 tc katoen satijn
Oorsprong: India
Maten: Overtrek(bxl): 140x220, 200x220 en 240x220 Sloop(lxb): 60x70

Kleur: Faded blue / zacht blauw
Model: Dekbedovertrek met instopstrook deels gesloten onderzijde, sloop met instopstrook
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Fairtrade gecertificeerd. Satijn geweven.
Voelswaarde: Zacht, luxe
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

DE ZACHTE LUXE VAN HOGE KWALITEIT KATOEN SATIJN

Yumeko heeft gekozen voor het allermooiste katoen satijn met een threadcount van 300 voor dit luxe satijn dekbedovertrek. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat het dekbedovertrek in Faded Blue ongelooflijk zacht en soepel is.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN SATIJN

Het 100% biologisch katoen satijn uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons dekbedovertrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar katoen satijn dekbedovertrek op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Het katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen