Yumeko kinderdekbedovertrek SKY BLUE licht blauw biologisch katoen

Yumeko kinderdekbedovertrek SKY BLUE licht blauw biologisch katoen

Plaid alpaca IVORY WHITE Yumeko

Plaid alpaca IVORY WHITE Yumeko

Yumeko dekbedovertrek PALE ROSE biologisch percal katoen 300tc

Dit fijngeweven dekbedovertrek PALE ROSE van Yumeko is heerlijk zacht en zacht glanzend. Door de 300 fijne biologische katoen garens per inch krijgt dit dekbedovertrek deze verfijnde luxe. Het Yumeko dekbedovertrek wordt met 1 of 2 kussenslopen geleverd. En is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade katoen. En dat slaapt gewoon heerlijk schoon en gifvrij.

Het Yumeko's biologisch katoenen dekbedovertrek is er in de breedtematen 140, 200 en 240 cm en is 220 lang. Het heeft een instopstrook en een deels gesloten onderzijde, zodat uw dekbed goed blijft zitten. Gebruikt u de instopstrook niet, dan kunt u deze heel makkelijk naar binnen vouwen. De kussensloop is er in de meest voorkomende maat 60 x 70 cm en heeft een instopstrook, zodat uw kussen er niet uitpiept ‘s nachts.

Fairtrade katoenGOTS gecertificeerd

Vanaf € 99,95
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN DEKBEDOVERTREK PALE ROSE:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kleur: Pale Rose
Kwaliteit: 300 tc percal weving
Oorsprong: India
Maten: Overtrek (bxl): 140x220, 200x220 en 240x220 Sloop (lxb): 60x70
Instopstrook: Ja

Voelswaarde: Knisperend, glad, stevig
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine met andere was. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker

Zacht en duurzaam dekbedovertrek

Van de ingetogen luxe van de dekbedovertrekset Percal Pale Rose zult u lang kunnen genieten. De dichte weving van het percal katoen zorgt voor een hoge kwaliteit: stevig, maar ook zacht en glad. Het heeft een prachtige poederige glans. Het biologische katoen moet een weefdichtheid van minstens 200 tc (thread count: het aantal draden per inch) hebben om percal genoemd te mogen worden. Deze dekbedovertrek met kussenslopen heeft de extra fijne kwaliteit van 300 tc. Ultieme luxe dus.

Het mooie van biologisch percal katoen

Voor de extra fijne weving van 300 tc zijn fijne garens nodig, waardoor het dekbedovertrek en kussenslopen lekker zacht zijn. De percal weving zorgt voor stevig, glad en knisperend dekbedovertrek van gemiddeld gewicht dat uitstekend ademt en zich heel goed houdt in de was. Een dekbedovertrek in percal weving gaat lang mee. Er wordt vaak de term hotelkwaliteit voor gebruikt.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw dekbedovertrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons dekbedovertrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% Fairtrade katoen

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Het biologisch katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!