Yumeko kussensloop velvet flanel STONE BROWN biologisch katoen

Yumeko kussensloop velvet flanel STONE BROWN biologisch katoen

Yumeko hoeslaken ROSE BROWN katoen satijn

Yumeko hoeslaken ROSE BROWN katoen satijn

Yumeko dekbedovertrekset velvet flanel PURE WHITE biologisch katoen

Een velvel flanel dekbedovertrek van Yumeko is heerlijk zacht. Het katoen is gemaakt van 100% biologische, geweven katoen. Het extreem zachte dekbedovertrek wordt speciaal opgeruwd en dat maakt het zo zacht, soepel en warm. Ideaal bij koude nachten. De melangegaren waar het flanel mee is geweven, maakt het een levendig dekbedovertrek. Heerlijk zacht om onder te slapen en bijzonder mooi om te zien.

GOTS

Vanaf € 119,95
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES FLANELLEN VELVET DEKBEDOVERTREK:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Oorsprong: Portugal
Maten: Overtrek(bxl): 140x220, 200x220 en 240x220 Sloop(lxb): 60x70

Kleur: Pure White
Model: Dekbedovertrek met instopstrook en kokosnoot knoopjes, sloop met kokosnoot knoopjes
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Fairtrade gecertificeerd.
Voelswaarde: Zacht, luxe en warm
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, liever op 30 graden dan houdt het flanel beter zijn zachtheid.

WAAROM EEN FLANELLEN DEKBEDOVERTREK

Een flanellen dekbedovertrek is heerlijk zacht en warm. Vooral voor koude nachten is een flanellen dekbedvertrek heerlijk om onder te slapen. Flanel is superzacht doordat de fijne katoen stof wordt opgeruwd. De Pale Green velvet flanellen dekbedovertrek is 100% biologisch en fairtrade. De velvet flanel wordt in Portugal gemaakt. Het flanel voor deze flanellen dekbedvertrek is geweven met melangegaren, wat een levendig effect geeft.

VELVET FLANEL KAN NIET ZACHTER

Fluweelzacht slapen is wat u beleefd onder deze Pale Green velvet flanellen dekbedovertrek. Qua zachtheid is velvet flanel namelijk onovertroffen. Dat komt door het speciale, ambachtelijke proces dat het biologische katoen ondergaat en de fluwele zachtheid krijgt. In een Portugees familiebedrijf worden alleen de fijnste vezels voorzichtig losgemaakt, waardoor de stof zeer zacht en extra fluffy wordt. Dat ruwproces wordt meerdere malen herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes worden vervolgens voorzichtig weggeschoren.

DEKBEDOVERTREK FLANEL MET INSTOPSTROOK

Het dekbedovertrek heeft een instopstrook zodat uw dekbed goed blijft zitten en sluit af met mooie kokosnoot knoopjes. De instopstrook is ook heel makkelijk naar binnen te vouwen, mocht u hem niet willen gebruiken.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het biologische katoen voor de velvet flanellen dekbedovertrekken komt uit Turkije en Tanzania is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën. Het is daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw dekbedovertrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor ieder eenpersoonsovertrek gemiddeld een kilo chemicaliën nodig is.

Meer informatie
levertijd 2 - 5 werkdagen indien voorradig bij de leverancier