Yumeko dekbedovertrek FADED BLUE katoen satijn biologisch

Yumeko dekbedovertrek FADED BLUE katoen satijn biologisch

Yumeko flanel dekbedovertrek STONE BROWN velvet flanellen

Yumeko flanel dekbedovertrek STONE BROWN velvet flanellen

Yumeko flanel hoeslaken STONE BROWN velvet

Een flanellen hoeslaken is heerlijk warm bij koude nachten. De velvet flanellen hoeslakens van Yumeko zijn ultiem zacht en biedt buitengewoon slaapcomfort. Elke flanel hoeslaken heeft een elastiek in de rand zodat ze goed blijven zitten en makkelijk om het matras te bevestigen zijn. 

De flanel hoeslakens zijn gemaakt van biologisch katoen en worden geweven en meerder malen opgeruwd in Portugal. Een mooi Europees ambachtelijk product van een echt Portugees familiebedrijf.

GOTS keurmerk

Vanaf € 59,95
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN VELVET FLANEL HOESLAKEN:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Oorsprong: Portugal

Kleur: Stone brown / steen bruin
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat).
Voelswaarde: Zacht, luxe en warm
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, lliever op 30 graden dan houdt het flanel beter zijn zachtheid.

WAAROM EEN FLANELLEN HOESLAKEN

Flanel is heerlijk zacht en warm. Vooral voor koude nachten is een flanellen hoeslaken heerlijk om op te slapen. Flanel is superzacht doordat de fijne katoen stof wordt opgeruwd. De flanellen hoeslaken is 100% biologisch en fairtrade. Velvet flanel wordt in Portugal gemaakt. Het flanel voor deze flanellen dekbedvertrek is geweven met melangegaren, wat een levendig effect geeft.

VELVET FLANEL KAN NIET ZACHTER

Fluweelzacht slapen is wat u beleefd onder deze Stone Brown velvet flanel hoeslaken. Qua zachtheid is velvet flanel namelijk onovertroffen. Dat komt door het speciale, ambachtelijke proces dat het biologische katoen ondergaat en de fluwele zachtheid krijgt. In een Portugees familiebedrijf worden alleen de fijnste vezels voorzichtig losgemaakt, waardoor de stof zeer zacht en extra fluffy wordt. Dat ruwproces wordt meerdere malen herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes worden vervolgens voorzichtig weggeschoren.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons dekbedovertrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar