Kinderkussen kapok 50x60

Kinderkussen kapok 50x60

Kapok kussen medium 60x70 Yumeko

Kapok kussen medium 60x70 Yumeko

Yumeko kapok kussen zacht 50x60

Dit is een klein, zacht kussen, met een vulling van 500 gram kapok. Het kapok is omhuld met een zachte, schone 100% biologisch katoenen tijk. Een kapok kussen zit qua stevigheid en veerkracht tussen dons en wol in. Het kussen is vormbaar, maar minder dan een donzen kussen. Dit kussen is geschikt voor rugslapers, buikslapers en kleine, tengere zijslapers. Het kussen heeft de maat 50x60 cm.

Kapok is 100% plantaardig

Het kapok kussen is helemaal plantaardig. Een uitkomst voor vegetariërs en geschikt voor een vegan lifestyle. Kapok komt van hoge Ceiba bomen in de tropen en is van nature heel zacht en ook hypo-allergeen. Je zou het plantendons kunnen noemen. Als vulling heeft het een goed ademende werking en geeft het een goede ondersteuning aan nek en hoofd. Een kapok kussen gaat ca. anderhalf jaar mee. De fijne kapok vezel breekt na verloop tijd. 

GOTS keurmerk

€ 59,95

Belangrijk specificaties van kapok kussen zacht:

Merk: Yumeko
Soort:
 Kapok kussen zacht met 500 gram Java kapok
Afmeting: 50x60 cm
Materiaal: Vulling: 100% kapok (plantaardig)
Tijk: 100% biologisch katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Vulling: 500 gram kapok
Stevigheid: zacht
Extra: Met rits / navulbaar met extra te bestellen navulzakje.
Model: klassiek hoofdkussen
Onderhoud: Het kussen kan niet gewassen of gestoomd worden! Vlekken licht vochtig deppen met bijvoorbeeld De Traay of Ecover vlekkenreiniger. Regelmatig opschudden en luchten. Luchten het liefst in de schaduw. Bij voorkeur vakkundig laten reinigen.

Navulbaar en aanpasbaar kussen

U kunt het kapok kussen naar uw smaak aanpassen door er kapok bij te doen of uit te halen via een ritsje aan de zijkant. Een extra navulzakje met kapok is bij te bestellen.

100% plantaardig

Het kapok kussen is helemaal plantaardig. Een uitkomst voor vegetariërs en veganisten. Kapok komt van hoge Ceiba bomen in de tropen en is van nature heel zacht en ook hypo-allergeen. Je zou het plantendons kunnen noemen. Als vulling heeft het een goed ademende werking en geeft het een goede ondersteuning aan nek en hoofd.

100% biologisch katoen

De zachte, soepele tijk - hoes - van het kapok kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Anti-allergeen

Kapok is van nature hypo-allergeen. Een kapok hoofdkussen is dus een ideale oplossing voor allergische mensen.

Made in Holland

Dit Java kapok kussen wordt gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Meer informatie
levertijd 4 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!