Katoen satijn dekbedovertrek ROSE BROWN biologisch ecologisch Yumeko

Katoen satijn dekbedovertrek ROSE BROWN biologisch ecologisch Yumeko

Yumeko dekbedovertrek FADED BLUE katoen satijn biologisch

Yumeko dekbedovertrek FADED BLUE katoen satijn biologisch

Yumeko zomerdekbed dons 1 en 2 persoons eendendons bio

Het donzen zomerdekbed van Yumeko is gevuld met verantwoord eendendons. In het 1 persoons dekbed zit slechts 330 gram en in het 2 persoons zomerdekbed slechts 550 gram eendendons. Een ultralicht dekbed voor de zomer dus. Zo kunt u in de zomer en tijdens andere warme nachten genieten van het comfort en de luxe van eendendons.

De tijk van het zomerdekbed is gemaakt van biologisch katoen.

Verantwoord dons GOTS

Vanaf € 209,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties zomer dekbed eendendons:

Merk: Yumeko
Type: Eendendons zomer dekbed
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen
Vulling: 100% eendendons
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: zomer, en warmere lente en herfstnachten
Maten: 140x220 cm, 200x220 cm en 240x220 cm
Soort: 1-delig zomer dekbed 90% diervriendelijk eendendons
Vulgewicht: 95 g/m2

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: zomer dekbed: cassette
Gewichtsklasse: zeer licht
Garantie: 2 jaar op construcitie en materialen
Onderhoud: Schud uw dekbed iedere ochtend even lekker op. Niet wasbaar, ook niet weken.
Keurmerken: Katoen: GOTS, dons: RDS

DE LUXE VAN ZOMERDONS

Ultralicht is het woord dat het best past bij dit heerlijke eco eendendons dekbed. 330 gram in het 1-persoons dekbed en 550 gram in de grote 2-persoons maat. Zo licht dat u denkt dat u onder een zomers wolkje kruipt. Zo kunt u ook in de zomer - en op andere warme dagen - genieten van de luxe en het comfort van dons. Wie wil dat niet? Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn voorzien van knoopsgaatjes, zodat u de dekbedden onderling kunt combineren. De knoopjes sturen we u op aanvraag toe.

NET IETS LANGER VOOR MEER COMFORT

Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn 2.20 lang. Dat vinden we comfortabeler. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept.

MODEL EN STIKWIJZE

Het zomer dekbed van eendendons bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het eendendons perfect op zijn plaats.

MADE IN HOLLAND

Bedaffair donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen.

ANTI-ALLERGEEN

De biologisch katoenen tijk is extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – zodat de huismijt er niet in komt. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN VERANTWOORD DONS

De zachte, soepele tijk – hoes – van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons komt van Nederlandse eenden en is RDS gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, en maakt u slapend de wereld een beetje beter.

 Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd 0 - 4 werkdagen