TEAM 7 luxe design kledinghangers hout

TEAM 7 luxe design kledinghangers hout

Kameelhaar zomerdekbed Sibari kamelenhaar Prolana

Kameelhaar zomerdekbed Sibari kamelenhaar Prolana

Zijden dekbed SIENA koel zomer Prolana

Het luchtige zijden zomer dekbed SIENA is lekker koel bij warme nachten. Het zomer dekbed is gevuld met zijde. En dus heerlijk luchtig en licht. Zijde kan goed vocht opnemen laat het snel verdampen. Dat is de reden waarom zijde zo prettig koel aanvoelt. Het zijden dekbed SIENA van Prolana ademt en ventileert, belangrijke eigenschappen voor altijd droog en comfortabel slapen.

Diervriendelijke zijden dekbedden

Onze zijden dekbedden zijn gemaakt van 100% Ahimsa wildzijde. Dat betekent een 100% diervriendelijk zijden dekbed. Bij Ahimsa wildzijde worden de cocons pas geraapt nadat de zijdevlinder de cocon heeft verlaten. Op deze manier wordt de rups van de zijdevlinder niet gedood om zijde te verkrijgen. En dat is wel anders bij andere aanbieders van zijden dekbedden.

Zijde is bovendien zeer huidvriendelijk net als de prachtige biologisch katoen satijn tijk. Dit zijden zomer dekbed is de ideale keuze voor mensen, die een koel dekbed wensen of onder een zeer licht dekbed willen slapen.

Het hoogwaardige luchtige zijden dekbed SIENA wordt bij Prolana met de hand gemaakt. De tijk van edel katoen satijn heeft speciale afgeronde stepnaden voor optimaal slaapcomfort tijden warme nachten.

Op zoek naar een 4-seizoenen zijden dekbed? Door het SIENA zomer + lente/herfst deel te koppelen, heeft u een heerlijk 4-seizoenen zijden dekbed. De zijden dekbedden worden standaard met katoenen lusjes geleverd.

Eigenschappen zijde dekbed:
- licht en verkoelend
- zeer goede vochtregulatie (droog slaapcomfort)
- bijzonder huidvriendelijk
- 100% diervriendelijk
- 100% biologisch katoen satijn

Biologisch katoen 

Vanaf € 249,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties zijden zomerdekbed SIENA:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% zijde
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: Warme nachten in de zomer, lente en herfst.
Soort: 1-delig zomerdekbed van tussah wildzijde

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor warme nachten of mensen die het zeer snel warm hebben
Gewichtsklasse: zeer licht
Vulgewicht:
135 x 200 cm: 600g
200 x 220 cm: 950g

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het zijde dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Bij een grotere reiniging is een handwas tot 30 graden ook mogelijk.

Diervriendelijke zijden dekbedden

De zijden dekbedden van Prolana zijn gevuld met 100% Ahimsa-wildzijde. Dat betekent dat de cocons van de zijde vlinder pas worden geraapt als de vlinder de cocon heeft verlaten. Alleen op deze wijze worden de rupsen van de zijde vlinder niet gedood. SIENA is één van de zeldzame zijden dekbedden waar geen dierenleed aan vooraf gaat. En dat slaapt extra prettig.

Koel slapen met Prolana

Dit verkoelende zijde zomer dekbed is uitermate geschikt voor warme zomers en warme nachten in de zomer. Alleen een laken is soms niet altijd even prettig om onder te slapen. Een licht en verkoelend zijde dekbed voor de zomer is dan veel comfortabeler. Het zijde dekbed reguleert en verdampt vocht en transpiratie sneller dan katoen en voelt daardoor wat koeler aan. De tijk van het Prolana zijde dekbed SIENA is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen satijn.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam.

De eigenschappen van zijde op een rij:

- Verkoelend bij hogere temperaturen
- Zacht en omhullend
- Zeer goede vochtregulatie
- Zeer goede temperatuur regulatie

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd 0 - 3 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!