Kussensloop Sandy Grey katoensatijn biologisch Yumeko

Kussensloop Sandy Grey katoensatijn biologisch Yumeko

Kussen wol stevig 60x70

Wollen kussen stevig 60x70 Yumeko

Zomer dekbed eendendons eco diervriendelijk

Dit eendendons zomer dekbed is zo licht als een veertje of eigenlijk eendendonsje. De zachte soepele tijk is gemaakt van biologisch katoen. Het neemt meer vocht op en droogt sneller in vergelijking met andere dekbed tijken. En dat is ideaal bij warme zomer nachten. Het zachte soepele eendendons dekbed voor de zomer is gemaakt in Nederland en gevuld met verantwoord eendendons.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Downpass certificaat  Biologisch katoen    

Vanaf € 240,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN ZOMER DEKBED ECO DONS:

Merk: Bedaffair
Type: zomer dekbed Eco Dons
Materiaal: Tijk: 100% biologisch ongebleekt katoen
Vulling: 70% eendendons en 30% eendenveertjes
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: zomer, en warmere lente en herfstnachten
Maten: 140x220 cm, 200x220 cm en 240x220 cm
Soort: 1-delig zomer dekbed 70% verantwoord eendendons
Vulgewicht:
140x220 cm: 350 g
240x220 cm: 650 g

Kleur: Ecru
Model: zomer dekbed: cassette
Gewichtsklasse: zeer licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Zomer dekbed dagelijks opschudden. Het eendendons zomer dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

Handgemaakt vakmanschap

Het 70% eendendons zomer dekbed ECO DONS wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Het ECO DONS zomer dekbed behoort tot de top op het gebied van eenden donzen dekbedden. Eendendons is een natuurproduct en heeft niet te evenaren eigenschappen zoals warmte regulatie en ventilerend vermogen. De eendendons heeft het Downafresh greenline keurmerk, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw eendendonzen dekbed diervriendelijk is en dat is vaak anders bij goedkope donsdekbedden uit Azië en China.

Model en stikwijze

Het zomer dekbed van eendendons bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het eendendons perfect op zijn plaats.

De tijk van eendendons zomer dekbed ECO DONS

De tijk van het zomer dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen. De tijk heeft een biologisch mechanische behandeling gehad waardoor deze 5x sneller vocht opneemt en 2x zo snel droogt in vergelijking met andere dekbed tijken.

Made in Holland

Bedaffair donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen.

Diervriendelijk dons dekbed

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!