Design bed Amerikaans notenhouten Swinq massief hout

Design bed Amerikaans notenhouten Swinq massief hout

Ledikant eiken hout Commci

Ledikant eiken hout Commci inclusief hoofdbord

Zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv massief wild eikenhouten bed

Het zwevende bed Exclusiv van Bedaffair is uitgevoerd met een boomstam hoofdbord. Bedaffair introduceert als 1e op de Nederlandse markt dit prachtige unieke bed. Het Exclusiv bed wordt uitgevoerd in robuust massief wild eikenhout uit duurzaam beheerde Duitse wouden. De strakke, vlakke en rechte lijnen van de ombouw vormen een exclusief contrast met het boomstam hoofdbord. Werkelijk elk Exclusiv eikenhouten bed is uniek, immers geen enkele boomstam is hetzelfde. Het zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv is een uniciteit en prachtige eye-catcher in uw slaapkamer.

Elke boomstam is anders, elke Exclusiv is uniek

Elke Exclusiv van Bedaffair heeft een unieke uitstraling. Een bed met boomstam hoofdbord straalt in alles eerlijkheid, puurheid, rust en natuur uit en dit is precies wat veel mensen wensen in de slaapkamer. Een boomstam hoofdbord is massief hout in zijn puurste vorm en functie. Een schitterend puur eikenhouten bed van hout uit eigen omgeving tegen een eerlijke prijs. Het design bed Exclusiv van massief wil eikenhout lijkt te zweven in uw slaapkamer. De bijzondere houten constructie waar het massief wild eikenhouten bed Exclusiv op staat geeft een bijzondere en unieke en ruimtelijke uitstraling aan uw slaapkamer. Bovendien is Bedaffair's zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv eerlijk en puur: afgewerkt met natuurlijke olie, onverwoestbaar, ecologisch en verantwoord afkomstig uit de oudste Duitse wouden en gemaakt op ambachtelijk authentiek wijze.

Nog %1 beschikbaar

Specificaties van het Exclusiv bed:

Merk: Bedaffair
Type: Exclusiv
Materiaal: Massief wild eiken hout, hoofdbord van boomstam (bij elk bed verschillend)
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 43 cm
Dikte massief hout: ca. 4 cm
Inlegdiepte: 21 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 93 cm

Het massief wild eiken design bed Exclusiv is exclusief matrassen en lattenbodems.

Lees meer over massief wild eiken >

Onderhoud van massief houten bedden

Voor het onderhoud van het massief wild eiken houten design bed Exclusiv en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van massief houten bedden door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Het hoofdbord is uniek en zal bij elke Exclusiv anders zijn van vorm.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!