Design nachtkastje COM:CI massief hout met 1 lade Holzmanufaktur

Design nachtkastje COM:CI massief hout met 1 lade Holzmanufaktur

Nachtkastje plank UNI bedplankje massief hout Holzmanufaktur

Nachtkastje plank UNI bedplankje massief hout Holzmanufaktur

Zwevend houten design bed COM:CI XL Holzmanufaktur

Het massief houten bed COM:CI van Holzmanufaktur is uniek in zijn soort. Het zwevende design oogt zeer ruimtelijk. Door de prachtige afwerking aan zowel voor als achterkant maakt dat het bed ook vrij in de ruimte kan staan. COM:CI is een one-of-a-kind meesterstuk van ambachtelijk vakmanschap. De meubelmeesters van het Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur hebben met zeer veel liefde en passie het COM:CI bed ontwikkelt en gemaakt.

Het design van massief houten bed COM:CI is elegant en exclusief. De elegantie van het COM:CI bed wordt versterkt door de lichtgebogen rugleuning. De rugleuning is op basis een speciale techniek gemaakt, waardoor werking van het hout wordt tegengegaan. Ook is de rugleuning bijzonder stijlvol afgewerkt en met prachtige details bevestigd aan het massief houten frame. Kenmerkend voor Holzmanufaktur: gedetailleerde puntgave afwerking en pure liefde voor vakmanschap. Een waarborg voor exclusief design in uw slaapkamer interieur.

Eigenschappen van het COM:CI bed:

- Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten en leverbaar in RAL kleuren.
- Wij tonen hier de XL variant; COM:CI is ook in een standaardhoogte verkrijgbaar.
- Het massief houten frame is maar liefst 3 cm dik.
- Hoogte frame 41 cm (van grond tot bovenkant zijkant gemeten)

- TIP: Neem een kijkje in de ambachtelijk meubelwerkplaats van Holzmanufaktur via dit filmpje en hoor en zie de passie van het meubelmakersvakmanschap >

Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN HET MASSIEF HOUTEN COM:CI BED:

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 8 houtsoorten: kern beuken, beuken, esdoorn, wild eiken, eiken, kersen, wild noten en noten. Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Ral kleuren zijn ook mogelijk.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte (van grond tot bovenkant zijpaneel: 41 cm (XL versie), standaard hoogte 36 cm.
Vrije ruimte onder het bed: 19 cm (XL), standaard 17 cm.
Hoogte hoofdbord XL; 47 cm
Hoogte bed inclusief hoofdbord: 88 cm (vanaf de grond tot bovenkant XL hoofdbord)
Inlegdiepte lattenbodem: 10, 13, 16 en 19 cm bij XL versie (wordt in de werkplaats reeds verwerkt).

Het massief houten COM:CI bed aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN BED COM:CI

Voor het onderhoud van het massief houten bed COM:CI en nachtkastjes en commodes adviseren wij de natuurlijke meubelolie van Holzmanufaktur.

MEUBELMAKERS VAKMANSCHAP VAN JE DROMEN

Met het COM:CI bed maken de Holzmanufaktur meubelmakers dromen waar. De ambachtelijke perfectie en de liefde voor het hout zijn zichtbaar in de vele details: de rondingen, afwerking en het prachtige stijlvolle verbindingselement tussen hoofdeinde en bed.

UW SLAAPKAMER, DE BESTE TER WERELD

Een gezond bed en slaapsysteem zijn de belangrijkste elementen in uw slaapkamer. Maar de momenten voor het inslapen en bij het ontwaken zijn nog mooier als ook de rest van uw slaapkamer is uitgerust met design meubelen in zuiver natuur hout die perfect bij elkaar passen.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Holzmanufaktur zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Holzmanufaktur heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Holzmanufaktur creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Holzmanufaktur meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken