Natuurlatex topper Yumeko

Een heerlijk natuurlatex topper van Yumeko. Gemaakt van puur natuurlijke materialen zoals eco natuurlatex en biologische katoen en wol. Ervaar het heerlijke comfort van deze eco natuurlatex topper van Yumeko. Met een natuurlatex topper verhoogt u het comfort van uw matras.

Ook het opmaken van het bed wordt eenvoudiger met een topper. De Yumeko topper heeft een natuurlatex kern, welke is omhuld door een zachte, luxe laag biologische wol in een tijk van prachtige, zachte biologisch jersey katoen.

QUL

Nog %1 beschikbaar

Belangrijke eigenschappen natuurlatex topper Yumeko:

Merk: Yumeko
Type: Natuurlatex topper
Afmetingen: 1- en 2 persoons in vele lengte- en breedtematen.
Kleur: Offwhite
Kern: 3,5 cm 100% natuurlatex
Tijk: Biologisch katoen en biologische wol
Geschikt voor: iedereen

Zorg voor een goede bescherming van uw topdekmatras met een goede molton.

Keerbaar: Het topmatras is keerbaar.
Onderhoud: Laat uw natuurlijk latex topmatras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topmatras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topmatras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het topmatras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.

VERBETER UW BED

Maak uw bed in een oogwenk nog veel comfortabeler met de Yumeko toppers. Een soepele laag puur natuurlatex omgeven door biologische wol in een zachte, biologisch katoenen tijk, zorgt voor heerlijke laag extra comfort en bescherming voor uw matras. Latex is een geweldig materiaal om op te slapen: door de grote veerkracht en elasticiteit ondersteunt het altijd daar waar nodig. Een topdekmatras voegt niet alleen extra comfort toe aan uw bed. Er zijn veel praktische redenen om een topper aan te schaffen. Zo bent u verlost van de soms hinderlijke naad tussen twee 1-persoons matrassen, maakt u een te hard matras zachter, wordt uw bed opmaken veel makkelijker met een bijpassend topperhoeslaken en zorgt u ervoor dat de hygiene verbeterd wordt en uw matras langer meegaat. Daarnaast kan een topper zorgen voor een betere gewichtsverdeling en ondersteuning. Goede redenen denken wij.

PRACHTIGE ECO MATERIALEN

De 3,75 centimeter dikke laag puur natuur latex heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topdekmatras prima ademt en u het niet te warm krijgt. Rondom de natuurlatex kern hebben we een mooie, dikke laag wol aangebracht van 600 gram per m², die is samengesteld uit 60% zachte biologische scheerwol en 40% luxe merinowol. Zacht, puur en ademend. Samen met de mooie jersey tijk van 100% biologisch katoen zorgt de wol voor direct comfort, omdat de topper direct de warmte van uw lichaam aanneemt.

VAKMANSCHAP

Onze topdekmatrassen worden met de hand gemaakt in Nederland. Natuurlijk komen sommige materialen van ver. Zo wordt de latex gewonnen in Maleisië en komt het katoen uit India. De wol komt van blije schapen uit Engeland.

ANTIALLERGISCH

Van belang is ook dat de latex in onze topdekmatrassen van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt is. Ook de zeer goed ventilerende wol heeft een anti-allergische werking.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken