Massief houten bed GONDA Dormiente

Massief houten bed GONDA Dormiente

Dormiente hennep kussen natuurlatex biologisch

Dormiente hennep kussen natuurlatex biologisch

Natuurlijke boxspring VEGASYSTEM biologisch Dormiente

Heerlijk natuurlijk slapen op de natuurlijke boxspring VEGASYSTEM van Dormiente. Voordeel van deze boxspring is de opbouw: vrij van metaal. De boxspring is opgebouwd uit kokos, natuurlatex en onbehandeld massief grenen. En dat betekent geen geleidende veren noch vergroot elektromagnetisch veld terwijl u slaapt. En toch het comfort van een boxspring.

De uitstaphoogte is erg prettig en de VEGASYSTEM boxspring mag er qua design zeker zijn. Leverbaar in diverse stofkeuzes en kleuren past de VEGASYSTEM werkelijk in elke slaapkamer.

De boxspring is exclusief matrassen. U bepaalt helemaal zelf uw eigen weldadige ligcomfort door uw eigen matraskeuze op deze boxspring. Kom gerust proefliggen in onze prachtige showroom te Heemstede.

Opties tegen meerprijs:
- Extra stoffering. Dus een 2e stoffering welke u kunt reinigen.
- Poten in andere vormen en/of houtsoorten per set van 4. Keuze uit 4 verschillende modellen.

elektromagnetisch neutraalGezond slapen Biologische wol

Vanaf € 1.559,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties natuurlijke boxspring VEGASYSTEM:

Merk: Dormiente
Type: Boxspring Vegasystem inclusief hoofdbord
Materiaal: Bodem: 500 g/m2 biologische scheerwol, 6 cm natuurlatex, 5 cm flexibel gelatexeerd kokos, massief grenen houten frame met vingerverbinding.
Stoffering: keuze uit een diversiteit aan kleuren van stofkeuze. Kleurstalen zijn in de showroom aanwezig.
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: 90/100/120/140/160/180/200x200 cm.
Hoogte frame: bodem 40,5 cm

Goed om te weten: De eco boxspring VEGA Special Edition bezit niet alleen natuurlijke materialen, maar Biologisch gecertificeerde natuurlijke materialen. Gewoon zoals u van Bedaffair gewend bent. Immers, een boxspring van natuurlijke materialen betekent nog niet een boxspring van biologische materialen. Bedaffair ontzorgd; bij ons is elk bed 100% gifvrij.

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!