Nieuw bed Amsterdam

Nieuw bed Amsterdam

Bent u zoek naar een nieuw bed in Amsterdam? Kom dan naar Bedaffair, het adres voor een compleet nieuw bed van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Al onze bedden zijn vervaardigd van natuurlijke materialen en zijn afkomstig van bekwame Europese producenten, die zijn geselecteerd op vakmanschap en op hun milieubewuste aanpak. Of u nu op zoek bent naar een ledikant, boxspring of slaapbank, wanneer u het nieuwe bed koopt bij Bedaffair weet u zeker dat u een duurzaam topproduct in huis haalt.

Nieuw bed Amsterdam - collectie

In onze collectie vindt u een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande bedden.

  • Ledikanten

    Al onze (eco) ledikanten worden vervaardigd van kwaliteitshout dat op een verantwoorde manier is verkregen. Natuurlijk kunt u de ledikanten voorzien van een hoogwaardig matras uit onze matrassencollectie. Ook de bijpassende nachtkastjes kunnen wij leveren. Bekijk hier de volledige ledikantencollectie. Liefhebber van desinmeubelen? Bekijk dan zeker ook de STAPELLIEGE designledikanten.
  • Boxsprings

    Onze boxsprings worden met de hand gemaakt in Nederland. Daarbij worden alleen de beste natuurlijke materialen gebruikt. De temperatuurregulatie en ventilatie van deze boxsprings is uitermate indrukwekkend. Onze boxsprings zijn trouwens ook verrassend betaalbaar. Lees hier meer over onze boxprings.
  • Slaapbanken en sofa-bedden

    Weinig ruimte en een efficiënte en ruimtebesparende slaapoplossing nodig? Dan biedt ons brede assortiment slaapbanken en sofa-bedden (nieuw bed en bank in één) uitkomst. In onze collectie vindt u modern vormgegeven slaapbanken in verschillende kleuren. Bekijk hier alle slaapbanken.

Een goed bed is de absolute basis voor een goede nachtrust. Laat u daarom adviseren door slaapspecialisten van Bedaffair. Wij beschikken over de kennis en ervaring om ook voor u het meest passende bed te vinden. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon of loop vrijblijvend binnen in onze beddenshowroom.

Bedden showroom Amsterdam

U vindt onze beddenshowroom (120m2) in Woonwarenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91 in Amsterdam-IJburg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren. We hebben een divers bedden aanbiedingen voor het hele gezin, denkt u hierbij aan moderne bedden, nieuw ledikanten, nieuw boxsprings.