Hennep onderdeken verkoelende matrasbeschermer biologisch

Hennep onderdeken verkoelende matrasbeschermer biologisch

Dormiente onderdeken kapok-katoen wasbaar 90x200 cm

Onderdeken en matrasoplegger Natural Breeze van Dormiente is gemaakt van biologisch katoen en puur kapok. Kapok maakt de onderdeken zacht en knuffelig. De perfecte mix van deze plantaardige vezels katoen en kapok ademen, ventileren en nemen vocht en transpiratie erg goed op. De luxe en zeer zachte biologisch edel katoen satijn tijk is gemaakt van de fijnste biologische katoen. De Natural Breeze matrasoplegger of onderdeken is wasbaar tot 40 graden. Ideaal voor allergie gevoelige mensen en kinderen. De elastische spanbanden houdt de matrasoplegger of onderdeken goed op zijn plaats.

Afmeting: 90x200 cm
Wasbaar: ja, op 40 gr./C

GOTS certificering Dormiente  kbA certificaat  Kapok vezel

Normale prijs € 259,00 Speciale prijs € 205,00

Specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Kapok - katoen matrasoplegger of onderdeken met elastiek op de hoeken
Vulling: 70% kapok en 30% biologisch katoen
Hoes: Biologisch edel katoensatijn kbA 
Geschikt voor: iedereen, met name voor diegenen die koel willen slapen
Maten en vulgewicht: 90x200: 1100 gr
Comfort: Koel en goed vochtregulerend.

Hygiënisch: Wasbaar tot 40 graden. Geschikt voor allergie patiënten.
Onderhoud: Laat uw topdekmatras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan. Regelmatig luchten en opschudden.
Keer uw onderdeken iedere 2 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal. 
Gebruik een goede molton om uw onderdeken, zodat deze zo schoon en droog mogelijk blijft.
De onderdeken nooit stofzuigen. 
Wasbaar: Ja, tot 40 graden

Het gebruik van de kapok katoen matrasoplegger of onderdeken

De matrasoplegger of onderdeken van kapok en katoen legt u op uw matras. Door het elastiek aan de hoeken blijft de onderdeken perfect om uw matras zitten. Over de kapok katoen onderdeken legt u vervolgens een molton en hoeslaken.

Matrasoplegger of onderdeken op een tweepersoonsbed

Een matrasoplegger of onderdeken voor een tweepersoonsbed heeft als voordeel dat u geen last meer heeft van een middennaad.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar