Split-toppers

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Waarom een Split-Topper bij Bedaffair?

Een splittopper verhoogt uw slaapcomfort en verlengt de levensduur van uw heerlijke matras. Een split-topper is ideaal voor gebruik op een 2-persoons elektrisch verstelbare boxspring of verstelbare bodem. U kunt heerlijk ontspannen lezen of televisie kijken, terwijl uw partner rustig kan gaan slapen of rusten. Een splittopper verhoogd uw ligcomfort.

Een split-topper verhoogd uw comfort in bed

Kies bij een verstelbaar tweepersoonsbed voor een split-topper. Een splittopper maakt het mogelijk om de twee hoofdeinden afzonderlijk van elkaar in hoogte af te stellen. Het splittopper beweegt gemakkelijk mee met de verstelbare boxspring of verstelbare bodem. Een ander voordeel is dat er geen vervelende naad in het midden van het bed ontstaat. Een split-topper is geschikt om op alle soorten matrassen te leggen. Of u nu een eco natuurlatex matras, pocketveer matras, latex matras of pocketvering matras heeft.

Een splittopper is gemaakt van pure natuurlijke materialen en volgen uw lichaamsvormen

Een split-topper van natuurlijke materialen biedt uitstekende ventilatie en garandeert een optimale lichaamsondersteuning en ligcomfort.  De splittoppers van Bedaffair zorgen altijd voor een goede drukverdeling, hebben een aangenaam aanrakingsvlak en bieden een langere levensduur van uw matras.

Split-toppers in verschillende diktes en afmetingen

Bedaffair biedt splittoppers in verschillende diktes en afmetingen. U kunt uw splittopper volledig afstemmen op de maat van uw boxspring of ledikant. De split-topper is voorzien van een kern van gekruld paardenhaar en omhuld met biologisch katoen een biologische wol of kameelwol. Wat een optimale ventilatie en hoog luxueus ligcomfort waarborgd.