Over Bedaffair

Over Bedaffair

Bedaffair is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij ons betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan onze bedden, matrassen en andere slaapproducten zit geen chemisch luchtje. Wij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen wij voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 150m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst.

                  Bedaffair showroom Amsterdam IJburg   Collectie Skoon boxspring van natuurlijke materialen   Showroom Bedaffair Amsterdam IJburg

Bezoek ons online of in onze showroom

Als consument wil je graag zien hoe iets er in het echt uit ziet en hoe een matras voelt. Staat dit bed wel goed in mijn slaapkamer? Kan het matras door het trapgat heen? Hoe ligt dit matras? Moet ik nu een firm of soft matras kiezen?
Bij Bedaffair kun je makkelijk en snel online bestellen. En heb je eveneens de mogelijkheid voor proefliggen, je kunt voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt in de, makkelijk bereikbare, 150 m2 showroom in Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur en makkelijk te bereiken via Tram 26.

De mensen achter Bedaffair Arend en Marjolein VadersDe mensen achter Bedaffair

De reden dat wij (Arend en Marjolein Vaders) 20 jaar geleden begonnen zijn met het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit Hollandse en Duitse comfortabele en verantwoorde bedden, is vanuit de overtuiging dat snel en goedkoop bedden produceren, ergens heel ver weg, een enorme negatieve impact heeft op je gezondheid en het milieu. Dat moest anders, vonden en vinden wij. We willen dat onze producten iets toevoegen: een gezond leven, een lange levensduur, hoge kwaliteit en welvaart voor de toeleveranciers in de handelsketen.

Onze missie

Heel veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu. Daarnaast geeft een dergelijk matras, in het begin zeker, dampen af die je liever niet inademt. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen betaalbare prijzen.

Wij willen laten zien dat mooi, schoon én comfortabel slapen betaalbaar kan zijn. We gebruiken alleen de beste, natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met kleine ambachtelijke bedrijven in West-Europa en met Nederlandse bedrijven. Door onze keurmerken weten we dat onze producten met respect voor onze medemens, dieren en de aarde gemaakt worden. En onze producten zijn gezonder en dus ook beter voor onszelf en onze kinderen. We houden onze producten betaalbaar, zodat zoveel mogelijk mensen verantwoord kunnen slapen. Van baby’s eerste biologische matras tot comfort matrassen voor mensen op respectabele leeftijd; Bedaffair heeft een bed of matras voor elke levensfase. Een eenpersoons 100% natuurlatex matras is al verkrijgbaar vanaf € 436,-.

Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Onze kennis, passie en zeldzaam unieke manier van adviseren waar het gezond en weldadig slapen betreft hebben we gerealiseerd in deze prachtige winkel. Met een eigen smaak en beleving. En waar eerlijkheid, service en advies nog steeds hoog in het vaandel staan.

Beleef bedaffair.nl

Handgemaakte bedden en matrassen en beddengoed van natuurlijke materialen, want dàt is en blijft onze passie. Europees ambachtelijk vakmanschap voor een Hollandse prijs. Wij kiezen voor Europese produkten zodat we kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en pure eerlijkheid kunnen garanderen. Zodat jij èn wij met een gerust hart kunnen slapen.
Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust.