Privé winkelen

Private shoppingKom Privé Winkelen bij Bedaffair!

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT VAN ONZE AMBACHTELIJK BEDDENMAKER

Reserveer Privé winkelen

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair!
Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is waarbij ons dagelijks leven zo snel is veranderd. Willen wij u zo goed en zo veilig mogelijk helpen. Daarom staat onze ambachtelijk beddenmaker en eigenaar van Bedaffair, Arend Vaders, speciaal voor u klaar voor persoonlijk winkelen en één-op-één advies op maat. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Uw persoonlijke adviseur, is ambachtelijk beddenmaker en eigenaar van Bedaffair. Hij zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Samen met u en eventueel uw partner, verwelkomen in alle rust onze winkel. Een heerlijk exclusief moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht. En daarnaast hebben wij latex handschoenen klaar liggen voor gebruik en extra hygiëne. Ook onze toiletgroepen, dames en heren apart, zijn voorzien van zeep en papieren handdoekjes.

Afspraak
Bent u geïnteresseerd in privé winkelen en persoonlijk advies voor natuurlijk slapen, vrij van schadelijke stoffen?
Klik dan op de link >> Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >
Na het ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op, voor het maken van een afspraak.

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ook bellen met Bedaffair via 023-3036897. Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09.30-17.30 uur en op zaterdag van 09.30-17.00 uur

Heeft u gezondheidsklachten? Dan verzoeken wij u geen persoonlijke afspraak te maken en bent u natuurlijk wel van harte welkom in onze webshop.

Telefoon: 0233036897
Email: info@bedaffair.nl

Wij ontmoeten u graag in onze winkel! Samen zorgen we goed voor elkaar.