Kameelhaar zomerdekbed Sibari kamelenhaar Prolana

Kameelhaar zomerdekbed Sibari kamelenhaar Prolana

Katoenen dekbed zomer FIRENZE biologisch Prolana

Katoenen dekbed zomer FIRENZE biologisch Prolana

Kameelhaar / Scheerwol dekbed zomer CARINI Prolana eco bio

Het zomer dekbed Carini is gevuld met 50% kameelhaar en 50% biologische scheerwol. En dat betekent het beste van twee bijzondere natuurlijke materialen. Aangenaam slaapcomfort bij warme nachten. Onder wol en kameelhaar slaapt u altijd droog en comfortabel. De mooie biologische katoen satijn tijk is op een speciale manier gestikt, waardoor deze flexibel en goed drapeerbaar is.

Doordat in het Carini dekbed wol is verwerkt, is dit dekbed iets zwaarder dan een 100% kameelhaar dekbed.

Biologisch katoen Biologische scheerwol

Vanaf € 189,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties kameelhaar / scheerwol zomer dekbed Carini:

Merk: Prolana
Materiaal: 50% baby kameelhaar / 50% biologische scheerwol
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: Warme nachten in de zomer, lente en herfst.
Soort: 1-delig zomerdekbed van baby kameelhaar

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor warme nachten of mensen die het zeer snel warm hebben 
Gewichtsklasse: zeer licht
Vulgewicht:
135 x 200 cm: 500g
200 x 220 cm: 800g

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het kameelhaar / scheerwol zomerdekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Kameelhaar dekbed is niet wasbaar, wassen vernietigt de bijzondere eigenschappen van het kameelhaar.

Koel slapen met Prolana

Dit verkoelende kameelhaar zomerdekbed is uitermate geschikt voor warme zomers en warme nachten in de zomer. Alleen een laken is soms niet altijd even prettig om onder te slapen. Een licht en verkoelend kameelhaar dekbed voor de zomer is dan veel comfortabeler. Het kameel zomerdekbed reguleert en verdampt vocht en transpiratie sneller dan katoen en voelt daardoor wat koeler aan. De tijk van het Prolana kameelhaar zomerdekbed Sibari is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen satijn.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd ca 3 - 6 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!